ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ

11/10/2014 08:46:00 μ.μ.

Αετός Καρυών-Μακεδόνες Πιερίων 1-3


Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Κάτω Μηλιάς μεταξύ των ομάδων του Αετού Καρυών και των Μακεδόνων Πιερίων.

Ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ το οποίο είχε πολύ δύναμη, εκνευρισμό, δυνατά μαρκαρίσματα, πέναλτι, κάρτες, θέαμα και γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η ομάδα της Ρητίνης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 10ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 28ο λεπτό όταν μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗ Δ., ο τερματοφύλακας τον Μακεδόνων δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε εκνευρισμός και από τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά τους γηπεδούχους να βγαίνουν απειλητικά στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. όμως αστόχησε στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 78ο λεπτό οι Μακεδόνες κέρδισαν φάουλ σε πλάγια θέση κοντά στην μεγάλη περιοχή, την εκτέλεση ανέλαβε ο ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ο οποίος με μία φαρμακερή εκτέλεση έστειλε την μπάλα προς την εστία και αφού κανείς δεν κατάφερε να αλλάξει την πορεία της, αυτή κατέληξε στα δίχτυα της εστίας κάνοντας το σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αφήνοντας ακάλυπτη την άμυνα τους και έτσι στο 90+3 ο ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ έφτασε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ: ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΣ Δ., ΑΔΑΜΟΣ, ΧΗΡΑΣ Π., ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΑΣ, ΤΣΙΝΙΚΟΣ, ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΣ Γ., ΧΗΡΑΣ Π., ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΣ Ε., ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ (89΄ ΒΑΚΑΡΟΣ), ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Ε. (71΄ΓΚΟΛΙΑΣ), ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ: ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Β. ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Κ. ΒΕΛΙΤΣΙΑΝΟΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ, ΣΑΛΑΣΙΔΗΣ (60΄ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ), ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΤΑΣ (60΄ ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ), ΚΟΥΤΛΟΥΜΠΑΣΗΣ Π. (87΄ ΜΑΚΡΗΣ), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΙΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΩΜΑ

Απο Μακεδόνες Πιερίων


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top