ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ :ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ 4-0, NEO ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΝ ΑΣΠΙΔΑ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ

11/10/2014 08:29:00 μ.μ.



Νέο ενδιαφέρον με πολύ εντυπωσιακό τρόπο έδωσε η ΚΑΕ Αγίου Πνεύματος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β΄ ομίλου της Ανώτερης κατηγορίας, καθώς κέρδισε με 4-0 την πρωτοπόρο και αήττητη μέχρι και σήμερα Ασπίδα Δραβίσκου.
Μια ΝΙΚΗ  εντυπωσιακή που έδειξαν να την θέλουν περισσότερο και την κυνήγησαν με πάθος οι γηπεδούχοι. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι άφησαν τον καλό τους εαυτό μάλλον στα αποδυτήρια, παρουσιάστηκαν νωθροί και περιορίστηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα διαφορετική θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα, αν στο 57΄ ο Χρήστος Μεσέρδης ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε ενώ το σκορ στο σημείο εκείνο ήταν ακόμη 2-0.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ  ήταν ανοιχτό και ωραίο που το χάρηκαν ιδιαίτερα οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω. Ένα ποιοτικό παιχνίδι παρά το βαρύ τερέν που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Οι δυο ομάδες μπήκαν ξεκίνησαν αναγνωριστικά το παιχνίδι και στο 10΄  Βατίτσης έξω από την περιοχή πιάνει ένα δυνατό σουτ που αποκρούει εντυπωσιακά στο δεξί του παραθυράκι ο Παραπάνης.
Στο 27΄ οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ, όταν μετά από σουτ του Κτίστου από αριστερά, αποκρούουν οι αμυνόμενοι, η μπάλα πάει στον Στόκιο Παναγιώτη που πιάνει ένα περίεργο σουτ, μέσα από την περιοχή, ένα σουτ που έμοιαζε σαν κόντρα, η μπάλα όμως καταλήγει στο βάθος της εστίας του Βουβούκη Ρ.-Π.
Σα να μην έφτανε αυτό, 3 λεπτά αργότερα και πριν οι φιλοξενούμενοι συνέλθουν από το σοκ του 1ου γκολ, ο Μπάλτσιος στο σε μια αντεπίθεση, ελίσσεται ωραία έξω από την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πιάνει ένα δυνατό συρτό σουτ και στέλνει την μπάλα στο πλεκτό γράφοντας το 2-0, ένα γκολ που  πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους εντός κα εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο 33' και στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Βατίτση και σουτ-φάουλ του Μεσέρδη όμως και στις δυο περιπτώσεις απέκρουσε ο πολύ καλός και σταθερός πορτιέρο των γηπεδούχων, Παραπάνης. 
Η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-0 ανέβασαν την απόδοσή τους βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορούν να το καταφέρουν από τη μία ενώ από την άλλη ήταν πιο ευάλωτοι στις ξαφνικές αντεπιθέσεις των γηπεδούχων.
Στο 52΄ παράλληλη σέντρα από αριστερά, ο Μεσέρδης στο 2ο δοκάρι με κοντινή προβολή στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Στο 55΄ σε ξαφνική αντεπίθεση του Δραβίσκου, ο Γκούρτσας βγαίνει τετ α τετ προσπαθεί να κρεμάσει τον αντίπαλο πορτιέρο, όμως ο Παραπάνης μοιάζει ανίκητος και με υπερένταση μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 57΄ οι φιλοξενούμενοι αστοχούν στο πέναλτι.
Όμως στο 65΄ σε μια ξαφνική αντεπίθεση της ΚΑΕ, ο Κουσίδης περνάει και τον πορτιέρο του Δραβίσκου, όμως χάνει το κοντρόλ και μαζί την μεγάλη ευκαιρία για το γκολ, αφού η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 75΄ νέα επικίνδυνη αντεπίθεση αυτή τη φορά με τον Στόικο Π. που μέσα από την περιοχή και δεξιά, πιάνει διαγώνιο σουτ που καταλήγει λίγα μόλις εκατοστά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βουβούκη Ρ.-Π.
Στο 79΄ ο Στόικος Π. και πάλι πρωταγωνιστής καθώς το πλασέ που κάνει μέσα από την περιοχή αποκρούει ασθενώς ο πορτιέρο, όμως η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, αποκρούουν οι αμυνόμενοι.
Στο επόμενο λεπτό όμως μετά από σουτ του Τζιντζή, απόκρουση του Βουβούκη, ο Στόικος Π. γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο σημείο του πέναλτι και με σουτ στέλνει την μπάλα να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Βουβούκη.
Οι φιλοξενούμενοι ζητούν επίμονα ένα γκολ και στο 83΄ο Μεσέρδης εκτελεί φάουλ απ΄οτο ύψος της περιοχής,  όμως και πάλι ο Παραπάνης με μια εντυπωσιακή εκτίναξη αποκρούει και στη συνέχεια τραυματίζεται στο δοκάρι ευτυχώς όχι σοβαρά.
Στο 94΄ τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε μια ξαφνική ταχύτατη αντεπίθεση, ο Παναγιώτης Στόικος που είδε έξω τον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε λόγο πάνω από το κέντρο σημειώνοντας το 4ο γκολ για την ομάδα του και το 3ο προσωπικό του.
Καλό το διαιτητικό τρίο των Πετρίδη, Βαρώση, Σολάκη 
ΚΑΕ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ(Π. Ανδρέου): Παραπάνης, Στόικος Ι., Στόικος Μ., Στόικος Στ., Πατραμάνης, Μπάλτσιος, Αρβανίτης Κ.(67’ Τζιντζής), Κτίστου, Στόικος Π., Κουσίδης(70’ Αρβανίτης Θ.), Μανιώτας
ΑΣΠΙΔΑ ΔΡΑΒΙΣΚΟΥ: Βουβούκης Ρ.-Π., Παπαδόπουλος Αν., Ζαγκλιβέρης, Βουβούκης Γ., Κουταντώνης, Γκάλιος, Γριβέλης, Μεσέρδης, Φαρδέλλας(64’ Παπαδόπουλος Ιωακ.), Βατίτσης, Γκούρτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top