ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ " ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΑΣΟΧΩΡΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΒΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11/23/2014 08:10:00 μ.μ.






Χρυσό και Δασοχώρι οι κερδισμένοι της σημερινής δεύτερης δόσης της 12ης αγωνιστικής στην  Επίλεκτη κατηγορία, καθώς η ΑΕΧ πέρασε νικηφόρα από το Άνω Μητρούσι και το Δασοχώρι κέρδισε άνετα με 4-0 το Χείμαρρο. 
Στην Ανώτερη κατηγορία,  ξέφυγε ο Δραβίσκος μετά την ισοπαλία του Πανσουλιακού με το Λευκώνα, ενώ ουσιαστικές νίκες πέτυχαν η Μονόβρυση στο ντέρμπι με το Νεοχώρι και η Ροδόπολη κόντρα στο Νεοχώρι.
Η Αθλητική Ένωση Χρυσού δεν χάνει με τίποτα σε εκτός έδρας παιχνίδι, και σήμερα το επιβεβαίωσε και στο Άνω Μητρούσι, που έκανε το 6Χ6, κερδίζοντας το γηπεδούχο Θρακικό με 2-1, σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Σε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως, αφού είχαμε γκολ, πολλές φάσεις, κόκκινες κάρτες, ένταση, διαμαρτυρίες και 10λεπτη διακοπή. Ο Κλάιντι έβαλε την ΑΕΧ μπροστά στο σκορ, ο Δημητρανόπουλος Χρήστος ισοφάρισε με τη λήξη του ημιχρόνου, όμως ο πολύπειρος Άγγος με πέναλτι έδωσε το «χρυσό» τρίποντο στους Νταρνάκες, οι οποίοι με τη σημερινή νίκη πήραν την εκδίκησή τους για την εντός έδρας  ήττα του Α’  γύρου. Το ντέρμπι όμως σημαδεύτηκε από την 10λεπτη διακοπή, καθώς κατά την αλλαγή του Καλλαϊτζή, της ΑΕΧ, ο παίκτης καθυστέρησε στην αποχώρηση, ο διαιτητής του έδειξε 2η κίτρινη-κόκκινη κι εκεί είχαμε επεισόδια και την 10λεπτη διακοπή, η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά με μια κόκκινη για κάθε ομάδα στον Γκαϊταντζή και στον Μπατσούλα.
Στο Δασοχώρι ιδανικό ντεμπούτο του Μίλτου Δουλγέρη στον πάγκο του Διαγόρα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του, μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι, κερδίζοντας τον Ηρακλή Χειμάρρου με 4-0. Τα γκολ σημείωσαν οι: Παπαδόπουλος Βαλ., Γεράκης, Τσελεμπής, Καζακίδης
Στην Ανώτερη (Α΄όμιλος), η  Ροδόπολη στην ουδέτερη έδρα του Μοναστηρακίου, κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-0 το Νέο Πετρίτσι και πλησίασε στο τρίποντο το 2ο Γόνιμο. Τα γκολ οι: 04', 20' Ντιμιτρόφ, 31' Τορακίδης, 40' Δεμερτζής , 85' Ντούνγκα
Το Βαμβακόφυτο(3-0 το Χαροπό) και το Μεγαλοχώρι(4-0 την Serres 1800)  πέτυχαν ουσιαστικές νίκες και βελτίωσαν την βαθμολογική τους θέση.
Στο Β’ όμιλο της Ανώτερης, ο Δραβίσκος κέρδισε με 2-0 τους Λέοντες στις Σέρρες και ξέφυγε στο +8, όμως ο Πανσουλιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος με το Λευκώνα, στο Νέο Σούλι, ακολουθεί στη δεύτερη θέση παρέα με τη Μονόβρυση και τη Νέα Ζίχνη, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. 
Μονόβρυση-Νεοχώρι 2-0, εκτενές ρεπορτάζ σε λίγο…
Η ΑΕ Νιγρίτας (2-0 το Σκούταρι), η Ορεινή(1-0 την Πεπονιά) και η Βέργη(1-0 στους Επταμύλους) και βελτίωσαν τις βαθμολογικές τους θέσεις.
Στη Β΄ κατηγορία τα Χρυσοχώραφα κέρδισαν στο μεγάλο ντέρμπι το Άγκιστρο και μάλιστα με το εμφατικό 3-0 και κάνουν συνεχίζουν μαζί με το Λιθότοπο στην κορυφή με αέρα όμως 5 πόντων από Προβατά και Άγκιστρο.
Στο Β’ όμιλο η Κάτω Καμήλα έβαλε φρένο στη πορεία του Κωνσταντινάτου, αφού το κέρδισε με 3-1 και το έριξε στην 3η θέση, καθώς στην κορυφή έμεινε μόνη πρώτη η Νίκη Αμπέλων, ενώ η Άνω Βροντού πέρασε στη 2η θέση.
Στο Γ΄ όμιλο ο Νέος Σκοπός πέρασε νικηφόρα από τον Αχινό με2-0 και βελτίωσε κι άλλο την βαθμολογική του θέση, καθώς έπιασε πεντάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top