ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

11/23/2014 07:16:00 μ.μ.



Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Παύλος Μελάς πήρε μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη στην Τριανδρία χάρη στο γκολ του Κώστα Γεροντίδη από το πρώτο μέρος.
Η ομάδα του Κώστα Μπήκα μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκαπεντάλεπτό και κατάφερε από νωρίς να επιβάλλει τον ρυθμό της, έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το ΠΑΙΧΝΙΔΙ, με τους Σταυρουπολίτες όμως να καταφέρνουν να ανοίξουν στο σκορ σε μια ανύποπτη στιγμή με τον συνήθη ύποπτο.
Ο Κώστας Γεροντίδης εκμεταλλεύτηκε μια αναμπουμπούλα στην μεγάλη περιοχή του Μπογδάνου και με εύστοχο πλάσε κατάφερε να κάνει το 0-1 στο 34ο λεπτό, φτάνοντας στα οκτώ συνολικά γκολ στο πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα έως και το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Γιάννη Παγώνη είχε ελαφρά υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα όμως να χάνονται στις αμυντικές συμπληγάδες των «πρασίνων», οι οποίες τους περιόριζαν εκτός μεγάλης περιοχής.
Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος, τελικά δε κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι και το τέλος του αγώνα.
Πάντως, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρος οι άνθρωποι του Αχιλλέα διαμαρτυρήθηκαν για μια περίπτωση πέναλτι πάνω στον Κωσταντινίδη, με τον διαιτητή Μπάτζιο όμως να είναι κοντά και να λέει παίζεται. Σε γενικές γραμμές πάντως ο ρέφερι με τους βοηθούς Δημόπουλο και Τασόπουλο τα πήγαν πολύ καλά ασχέτως από τις φωνές της κερκίδας στο παραμικρό σφύριγμα.
Σχετικά με τον Παύλο Μελά, το θετικό είναι ότι ακόμα μια φορά, σε ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ όπου κινήθηκε σε ρηχά νερά, κατάφερε και πάλι να πάρει το «τρίποντο» και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο ΑΠΕΛ, Από την άλλη, ο Αχιλλέας Τριανδρίας έδειξε σήμερα ότι μέσα στην Τριανδρία δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Πολύ καλή η αντίδραση του μετά το γκολ του Παύλου Μελά, αλλά κάτι έλλειπε… μεσοεπιθετικά προκειμένου να επέλθει η ισοφάριση.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 0-1
Σκόρερ: Γεροντίδης 34΄
Διαιτησία: Μπάτζιος (Δημόπουλος – Τασόπουλος)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παγώνης): Μπογδάνος, Λιάρος, ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΗΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ, Ντινιώτης, Μπετσιάκος, Τσίγγος, Νικολόπουλος, Κωσταντινίδης, Λέκκος, ΧΑΛΙΜΠΑΚΗΣ
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Σαρατσιώτης, Κωσταντίνου και Τσιάμης
Π. ΜΕΛΑΣ (Μπήκας): ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΗΣ Γ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Πλίκας, Νικολαϊδης, Λυκίδης, Γεροντίδης, Σοφ. Τσουκαλίδης, Χατζηχαριστός, Σκόρδας, Λιοτατής
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Νερσεσιάν, Τριανταφυλλίδης και Παπουνίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top