ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ 2-0 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ

11/23/2014 08:14:00 μ.μ.



Έστω με δύσκολο τρόπο, ο Μακεδονικός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ένωσης Συκεών και να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ΄όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέροντας ουσιαστικά να πάρει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Σκόρερ για τους «Μακεδόνες» χρίστηκαν οι Ζαγναφέρης και Τούσα, με τον Κελεσίδη όμως να είναι αυτός, ο οποίος με την είσοδο του στον αγώνα, έδωσε άλλον «αέρα» στην ομάδα του και βοήθησε τα μέγιστα για να επέλθει η νίκη.
Στον αντίποδα, το κλίμα ήταν αρκετά περιέργο στην Ένωση μετά και την φυγή του Παναγιώτη Μάινα, με την ομάδα των Συκεών όμως να καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο μέρος ύστερα από πολύ καιρό.
Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί ότι οι Συκεώτες στάθηκαν άτυχοι στην φάση του πρώτου γκολ καθώς μετά το σουτ του Λένου, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών της Ένωσης, άλλαξε πορεία και παρόλο που ο Γκιοτλής απόκρουσε το σουτ, η μπάλα βρήκε πάλι στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις, όταν ο Τούσα με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της Ένωσης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Η νίκη αυτή ήταν «βάλσαμο» στην ψυχολογία των Νεαπολιτών του Μακεδονικού, οι οποίοι αναρριχήθηκαν στη βαθμολογία και πλέον συνεχίζουν με καλή ψυχολογία.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ 2-0 (0-0)
Σκόρερ: Λένος 73΄, Τούσα 90+
Διαιτησία : Τσιαουσίδης (Ντάβελας – Σιανίδης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αβραμίδης) : Γαϊτανίδης, Μπιτζένης, Μπασκάκης, Αντωνιάδης, Τζίντζης, Ιωαννίδης Χ (59’ Γαρύφαλλος), Λένος, Λαγγίζος, Στασινόπουλος (62’ Κελεσίδης), Ζαγναφέρης (78’ Tusha), Παπαποστόλου
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ (Πρέκας Κ) : Γκιοτλής, Τασιούλας, Μουρατίδης, Μπασιάκος, Πάσχος, Λάρτι (46’ Αραμπατζής), Μαρμαράς (77’ Δαμασκηνός), Χαλαζιάς, Κατεμίδης, Όρκας (62’ Παππάς), Καραμούτσος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top