ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

11/10/2014 09:06:00 μ.μ.





Α'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (8η αγωνιστική)
Αλλαγή σκηνικού είχαμε στον 1ο όμιλο. Το Ηράκλειο με την 4η σερί νίκη του (4-0 τον Αγ.Δημήτριο) εκμεταλλεύτηκε τις ήττες του Χαιδαρίου (2-1 από τα Σούρμενα)και του Χαλανδρίου (1-0 από τον καλπάζοντα στα τελευταία μάτς περυσινό πρωταθλητή Πανερυθραικό)και ανέβηκε στην κορυφή με 18 βαθμούς,με το Χαιδάρι να είναι στους 17,ενώ στους 16 μαζί με το Χαλάνδρι είναι πλέον καί ο Θρίαμβος Αθηνών που νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου με 1-0.

Στον 2ο όμιλο η Αγ.Παρασκευή νίκησε άνετα 2-0 τον Ακάδημο φτάνοντας έτσι τους 22 βαθμούς και παραμένοντας στην κορυφή,ενώ διατηρεί και το αήττητο.Την ακολουθεί ο εκπληκτικός φέτος ΓΣ Αργυρούπολης που πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί των Αγ.Αναργύρων,διατηρώντας έτσι και αυτός το αήττητο και φτάνοντας τους 20 βαθμούς.Υποχώρηση για τον Χαραυγιακό που υπέστη οδυνηρή(1η φετινή)ήττα εντός έδρας με 1-2 από το Αιγάλεω,που επίσης παραμένει αήττητο.

Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (6η αγωνιστική):
Στον 1ο όμιλο ο Αθηναικός νίκησε με 3-0 τη Χρυσούπολη και εκμεταλλευόμενος τις ήττες των μέχρι τώρα πρωτοπόρων Ειρήνης Πετρούπολης(2-0 από τα Ιλίσσια 2004)και Αγ.Θωμά( ήττα-σόκ 1-0 από τον μέχρι τώρα ουραγό και άποντο Πήγασο Πατησίων)και ανέβηκε στην κορυφή με 15 βαθμούς,ακολουθούμενος από ΕιρήνηΠετρ.,Αγ.Θωμά και Αφοβο που νίκησε 3-2 τον Ηρακλή Περιστερίου.Αυτοί οι 3 έχουν 13 βαθμούς.

Στο 2ο όμιλο η εκπληκτική Λυκόβρυση συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας τον Αγιαξ Ταύρου και διατηρήθηκε στην κορυφή με 16 βαθμούς.Τα Πετράλωνα νίκησαν 1-0 τον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας και είναι στη 2η θέση με 15 βαθμούς.Ακολουθεί ο ΑΟΝ Αργυρούπολης με 14 βαθμούς,που νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Στον 3ο όμιλο ο Αρης Πετρούπολης έκανε το 6 στα 6 νικώντας με 1-0 τον Ερμή Ηρακλείου και φτάνοντας τους 18 βαθμούς.2ος με 15 βαθμούς είναι ο Μικρασιατικός που πέτυχε σπουδαία νίκη εκτός έδρας με 1-0 επί της Ανθούπολης,ενώ ο Παπάγος ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με την Ελευθερούπολη,υποχωρόντας στην 3η θέση με 14 βαθμούς.

Γ'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (5η αγωνιστική):
Στον 1ο όμιλο είχαμε ανακατατάξεις,αφού οι μέχρι τώρα πρωτοπόροι γκέλαραν.Τα Βριλήσσια ήρθαν ισόπαλα εκτός έδρας 2-2 με τον Πανιώνιο Καισαριανής,ενώ ο Κεραμεικός ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τον ΑΟ Ιλίου.Ετσι στην κορυφή πέρασε ο Κεραυνός Πετρούπολης που συνέτριψε εκτός έδρας τα Πατήσια με 6-1.

Στον 2ο όμιλο ο Τριφυλλιακός νίκησε εκτός έδρας 2-1 τον Κρόνο Αιγάλεω και παρέμεινε πρώτος.Αναβλήθηκε λόγω βροχής το Αετός Καλλιθέας-Αρίωνας,ενώ είχαμε και το εκπληκτικό Νεοπεντελικός-Αίας Αθηνών 12-1!!!

Στον 3ο όμιλο ο Αρης Χολαργού είχε την πρώτη απώλεια παραχωρώντας 1-1 στον Αρη Βύρωνα.Τον έφτασε έτσι στην κορυφή ο ΑΟΝΦ Ατταλος που νίκησε 4-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας.

Στον 4ο όμιλο ο ΠΑΣ Γαλάτσι νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι εκτός έδρας την Κοψαχείλα με 1-0 και έκανε το 5 στα 5 και μένοντας μόνος στην κορυφή.

ΠΗΓΗ  : pameballa.gr/ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top