ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΓΚΑΤΣΗΣ

11/01/2014 10:08:00 μ.μ.





 Η σημερινή αγωνιστική της Α1 έμελλε να είναι και η τελευταία για τον Χρήστο Ραγκάτση, στον πάγκο του Κεραυνού Αγγελοχωρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παράγοντες της διοίκησης και Χρήστος Ραγκάτσης είχαν μία σοβαρή αντιπαράθεση σε έντονο ύφος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΠΕΛ, με αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος να πάρει την απόφασει να αποχωρήσει από το πλευρό του Γιώργου Αμανατίδη.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Κεραυνού φαίνεται πως επιθυμεί το ίδιο, κάτι το οποίο είχε προκύψει και στα μέσα καλοκαιριού, λίγο πριν ο Χρήστος Ραγκάτσης αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Επιτακτική ανάγκη από εδώ και πέρα, είναι να επέλθει η ηρεμία στις τάξεις του Κεραυνού Αγγελοχωρίου και όλοι μαζί ενωμένοι, να δουν ρεαλιστικά και αντικειμενικά τη συνέχεια ενός δύσκολου πρωταθλήματος, στο οποίο σαφώς και δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Ο επικεφαλής Κώστας Παζαρόπουλος, αλλά και ο άμεσος χρηματοδότης Άκης Κοσμίδης, είναι βέβαιο πως θα βρουν τον τρόπο σε συνεργασία με το Γιώργο Αμανατίδη και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Δεκεμβρίου, να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στο Αγγελοχώρι.


Πηγή: pamempala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top