ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1 ΤΟΝ ΑΕΤΟ

11/01/2014 10:04:00 μ.μ.




Το ντέρμπι του Σταυρού τράβηξε τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κόσμου της περιοχής, σε ένα ματς όπου ο ΠΑΟΚ Σταυρού κέρδισε με 1-0 τον Αετό, καταλαμβάνοντας την κορυφή του 5ου ομίλου, ίσως και προσωρινά.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Ταξιάρχου, ο οποίος μετά από έξοχη συνεργασία του Καρακίτσου με τον Τσίτσο, βρέθηκε σε θέση βολής, γράφοντας από κοντά το 1-0 στο 85ο λεπτό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Δικέφαλος» που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος, μπήκε πιο δυναμικά στον αγώνα και έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Ταξιάρχου στο πρώτο δεκάλεπτο δείχνοντας τις προθέσεις του. Στη συνέχεια όμως ο Αετός ανέβασε στροφές και ισορρόπησε το παιχνίδι με το 0-0 όμως να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με δέκα παίκτες μιας και ο Στιβαστάρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ένα γεγονός όπου έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάρουν την κατοχή και να πιέσουν την ομάδα του Μπάμπη Μπλεμπιτζόγλου. Παρά την πίεση των ποδοσφαιριστών του Αετού και την κλασσική ευκαιρία του Ναούμ, που έβγαλε στο παραθυράκι ο τερματοφύλακας Χαρίδης, ο ΠΑΟΚ Σταυρού σε μια από τις αντεπιθέσεις του, διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με τον Ταξιάρχου.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αετός Άνω Σταυρού δέχθηκε δύο αποβολές παικτών με δύο κίτρινεςΜία του Ουτσικούνη και μια του Ιωαννίδη στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα χάσουν σίγουρα το επόμενο παιχνίδι με τον Τρίτονα Βόλβης.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ Σταυρού συνέχισε αήττητος για τέταρτη σερί αγωνιστική, με τον τερματοφύλακα Χαρίδη μάλιστα να παραμένει «ανίκητος» για 270 λεπτά, αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια με Στίβο, Ξηροπόταμο και Αετό, ο «Δικέφαλος» έχει κρατήσει το «μηδέν». Επόμενη αποστολή… Αστέρας Ανάληψης!
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1
Σκόρερ: Ταξιάρχου 85΄
Διαιτησία: Καπουτζής (Γκέτσιος- Κουφός)
ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ: Κιούπτσης, Γκιουράι (78΄ Λαζόγλου), Κωσταντινίδης, Θεολογάκης, Ουτσικούνης, Χέλα, Παπαθανασίου, Ιωαννίδης, Αντωνιάδης (61΄Παπαδημητρίου), Ναούμ, Γιαννάκος (56΄Τσαναξής)
ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ: Χαρίδης, Καρακεχαγιάς Γ., Στιβαστάρης, Θεολογάκης, Γιαννούλης, Μπελές (88΄ Καρακεχαγιάς Κ.), Τσίτσος, Πασαλής (39΄ Καρακίτσος), Χίντζιος (55΄Δημούδης), Ταξιάρχου, Θεολόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top