ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ : ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

11/22/2014 08:24:00 μ.μ.




Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους του ποδοσφαιριστές, από ένα σχεδόν ημίχρονο και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση, είχε ο προπονητής των Λιονταριών, Κώστας Βασιλακάκης, στο φιλικό που έδωσε σήμερα το απόγευμα, ο Πανσερραϊκός στον Εύοσμο, κόντρα στο γηπεδούχο Αγροτικό Αστέρα, στο οποίο οι Σταχυοφόροι κέρδισαν με 2-1. 
Ο Πανσερραϊκός παρουσιάστηκε μέτριος στο Α΄ ημίχρονο ενώ ήταν πολύ καλός στο Β΄ ημίχρονο, όταν και μείωσε σε 2-1 με τον Πλιάγκα στο 78΄, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Κούτλα και με πλασέ από τη γωνία της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να πετύχει και κάποιο άλλο γκολ, αφού έχασε και ευκαιρίες με τους Γαϊδαρτζή και Πλιάγκα, αλλά και με απ’   ευθείας φάουλ του Μουτεσίδη. 
Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι στο Α΄μέρος είχαν προηγηθεί στο 15΄ με τον Καρακατσάνη, με κοντινή προβολή και στο 20΄ με τον Μίλιτς με θεαματικό μακρινό σουτ, διπλασίασαν τα τέρματά τους.
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ(Περ. Αμανατίδης: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης, Καρακατσάνης, Νταμαρλής, Σαμουηλίδης, Πέεφ, Καθάριος, Μίλιτς. 
Αγωνίστηκαν και οι: Κρυστάλλης, Θεοδωρίδης, Καραμπάς, Βαφέας, Βελλίνης, Αθανασιάδης, Χατζηλιάδης, Καραντασιάδης, Γιώτας, Έππας και Μητσιός. 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Κ. Βασιλακάκης): Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Κασμερίδης, Σιάκκας, Τριανταφύλλου Κ., Ρούτσης, Ασλανίδης, Μπονέρης, Ναυρινιάδης, Γκόγκας. 
Στο Β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Παλιούρας, Μουτεσίδης, Γεωργιάδης, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Μπαντάκ, Κούτλας, Γιόβτσεφ, Γαϊδαρτζής, Πλιάγκας, Καρακούτης.
Εκτός αποστολής προληπτικά είχαν μείνει οι: Τάντιτς, Περπερίδης, Παπαστεργίου, Τσ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top