ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η Α.Ε. ΦΙΛΥΡΟΥ 3-1 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ

11/22/2014 08:30:00 μ.μ.




Με πιο δύσκολο τρόπο από ότι δείχνει το τελικό 3-1, η ΑΕ Φαλήρου φάνηκε πιο ουσιαστική από την Αναγέννηση Ρυσίου και ουσιαστικά μέσα σε 25 λεπτά καθάρισε την νίκη.
faliro risio arxigoiΗ ομάδα του Ταξιάρχη Γιαννουλόπουλου με τα γκολ του Γκιζδιμίδη, Αστεριάδη και Μπλιθκιώτη από το πρώτο μέρος, επέστρεψε στις επιτυχίες και βρέθηκε ξανά στην πρώτη τριάδα. Το Φάληρο επίσης κατέχει και μια άτυπη «πρωτιά» στην Α κατηγορία, αφού η επιθετική του λειτουργία είναι η παραγωγικότερη της κατηγορίας με 23 τέρματα σε 10 αγώνες!
Από την άλλη, η Αναγέννηση Ρυσίου του Δημήτρη Ηλιόπουλου «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητα της και την… φλύαρη υπεροχή της στο πρώτο 20λεπτό, με αποτέλεσμα να δεχθεί απανωτά χτυπήματα στην ψυχολογία της, στη συνέχεια. Αν και στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση φόρτσαρε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Παρασκευάκη.
ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ 3-1
Σκόρερ: Γκιζδιμίδης, Αστεριάδης, Μπλιθικιώτης/ Παρασκευάκης
Διαιτησία: Κουκούλας (Ντάβελας- Αϊναλής)
ΦΑΛΗΡΟ (Γιαννουλόπουλος): Αναστασιάδης, Τάμπας, Χατσιόπουλος, Γκιζδιμίδης, Λουλάς, Ζωγλοπίτης, Τοσκάι, Τάχας, Αστεριάδης, Μπλιθικιώτης, Ρέππας Δημ.
ΡΥΣΙΟ (Ηλιόπουλος): Κεραμιδάκης, Τσιτουρίδης, Γιάννος, Χαλκιάς, Σίσκος, Χατζηαναστασίου, Σιμόνι, Γεωργιάδης, Μπουλιώνης, Αλιβάνογλου, Τσουκάνης
Aγωνίστηκαν επίσης οι: Μαλαμίδης, Ευθυμιάδης και Παρασκευάκ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top