ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΛΑΚΟΠΗ 6-1 ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ

11/09/2014 09:53:00 μ.μ.


Έπρεπε να δεχθεί γκολ για να ξυπνήσει η Μαλακοπή, η οποία κατάφερε να επιβληθεί με το εντυπωσιακό 6-1 της Ένωσης Συκεών, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις της ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Χάρη Βλάχου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κατεμίδη στο 23΄, τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να κερδίσει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ αλλά και να το μετατρέψει σε… περίπατο. Αρχικά ο Συμεωνίδης έκανε το 1-1 στο 37΄ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καλλιάκης από το σημείο του πέναλτι, έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την Μαλακοπή πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Αξίζει να αναφερθεί βέβαια, ότι στο 38ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πάσχος για την Ένωση Συκεών, ένα γεγονός όπου αποδυνάμωσε αρκετά τους φιλοξενούμενους και τους ανάγκασε για ένα ημίχρονο να παίξουν με παίκτη λιγότερο. Τα αποτελέσματα ήταν όρατα στη συνέχεια.
Στην επανάληψη, οι «κοκκινόμαυροι» φόρτσαραν για τα καλά, καταφέρνοντας να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Συκεώτες, σκοράρωντας με τον Καλλιάκη στο 53΄,στο 62΄ και στο 78΄, με τον Γερασίμου να ολοκληρώνει τον θρίαμβο διαμορφώνοντας το τελικό 6-1!
Σίγουρα αυτή η ήττα ήταν το αποτελειωτικό «χτύπημα» στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης, η οποία ακόμα ψάχνει το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα Ραιδεστού.
Τέλος, αναφορικά με την Μαλακοπή, το κλίμα είναι πολύ καλό στις τάξεις των «κοκκινόμαυρων», οι οποίοι πήραν μια σημαντική ανάσα βαθμολογικά και πλέον καλούνται την επόμενη αγωνιστική να κάνουν το… υπερατλαντικό ταξίδι στο Πολυδένδρι για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΠ


ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ – ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ 6-1 (2-1)
Σκόρερ: 37’ Συμεωνίδης, 39’(πεν),53’,62’,78’ Καλλιάκης, 83’ Γερασίμου/ 23’ Κατεμίδης
ΔΟΚΑΡΙ: 64’ Συμεωνίδης
ΚΟΚΚΙΝΗ : 38’ Πάσχος
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αντωνίου Παύλος, Παπακίπης – Κωστακίδης
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ (Βλάχος): Κωφός, Κουτσιώδης, Καραγκούνης, Δημοσθένους, Πλουμής (82’ Παπαδόπουλος), Παναγιωτίδης, Ζαραγκούλιας, Μουρατίδης (73’ Γερασίμου), Καλλιάκης, Τσαβδαρίδης (82’ Ισαακίδης), Συμεωνίδης.
ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ (Μάινας): Πλάνος, Χαλαζιάς, Κουτσόπουλος, Λάρτι, Πάσχος, Μουρατίδης, Μαρμαράς, Παππάς (46’ Shahollari), Κατεμίδης, Κατιανός (68’ Χατζησεβαστός), Karamuco (57’ Καραγκιόζης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top