ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ , ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΚΟΡΩΝΗΣ

11/22/2014 08:48:00 μ.μ.





Νίκη με 2-1 επί του Ακρίτα Κορώνης πέτυχε το νεανικό συγκρότημα του Μεσσηνιακού το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του και σκαρφάλωσε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Μεσσηνίας.

Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, ο Πουλάκος με γκολ από τα αποδυτήρια πέτυχε το 1-0, στο 50ο λεπτό ο Μπεγέτης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι σημείωσε το 2-0 για τους πράσινους του Έλβιο Μάνα και στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπόγιο για τους φιλοξενούμενους μείωσε σε 2-1.
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ: Επίσης, το συγκρότημα της Κορώνης "φωνάζει" για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε από τον "άρχοντα" του αγώνα Δημήτρη Γιαννόπουλο, αλλά το μέλος της τριμελούς επιτροπής Ορισμού Διαιτητών της ΕΠΣ Μεσσηνίας Ανδρέας Μιχαλακέας που παρακολούθησε την αναμέτρηση, δικαιώνει απόλυτα τον έμπειρο καλαματιανό ρέφερι!
Διαιτησία: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΣΚΟΡΔΟΣ Η.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Κουρέας, Πανταζής, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Μανωλόπουλος (78΄Κουλουράς), Μπούνας (72΄Μερκούρης), Πουλάκος, Δημόπουλος (68΄Κουλόπουλος) και Κουκούτσης.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Κουλούρης, Μπόγιο, Κυριόπουλος (67΄Moxholi) , Πιχιγιόνι, Κουτσολίας, Κουτσουμπός (56΄Μάραντος), Μουντζούρης, Φλέσσας και Μάραντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top