ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 1-0

11/22/2014 08:45:00 μ.μ.




Νίκη με 1-0  επί του ΑΟ Σπερχογείας πέτυχε ο ΑΟ Κυπαρισσίας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Αρκαδιάς και εξακολουθεί να καταδιώκει τον πρωτοπόρο Πάμισο στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α' Μεσσηνίας.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός άσος Χρήστος Παπαγεωργίου λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το α΄ημίωρο, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.
Συγκεκριμένα στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Γαργαρώνης από τον διαιτητή Μπλάνα με 2η κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία σε απόφασή του.
Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι στο α΄ημίχρονο και από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίσθηκαν με αμυντικούς προσανατολισμούς και θα μπορούσαν να αποσπάσουν και το βαθμό της ισοπαλίας καθώς στο 86ο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Δωδέκατο.
Διαιτησία: ΜΠΛΑΝΑΣ Γ., ΛΑΜΙΑΣ Σ., ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΣ Ι.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Αλέκος Ματζούνης): Ντουγέρογλου, Γιαννόπουλος (66΄ΙΙ. Παναγόπουλος)Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Λυδιώτης, Παπαγεωργίου, Ζωγράφος (46΄Κωνσταντόπουλος) και Ι. Παναγόπουλος.
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Τάσος Χατζηαγγελής): Τσούλος, Μούστος (46΄Σωτηράκος), Παυλάς (55΄ Χριστόπουλος), Καράμπελας, Παπανικολόπουλος, Γεωργαντάς, Βασιλόπουλος, Δωδέκατος, Κουρέας και στο (79΄Ασημακόπουλος)   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top