ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 5-0 ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

11/01/2014 11:04:00 μ.μ.

Επιστροφή στις εντός έδρας επιτυχίες για τον ΦΑΣ Νάουσα, που εντυπωσίασε σήμερα κόντρα στον ιδιαίτερα ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα Άτλα Ζερβοχωρίου. Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ήταν καταιγιστική, πέτυχε πέντε τέρματα κόντρα σε μία ομάδα που είχε δεχτεί μόλις τρία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ενώ είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Χατ-τρικ πέτυχε ο Δημήτρης Καφές, ελάχιστες οι φορές που «πάτησαν» περιοχή οι «κυανόλευκοι» του Ζερβοχωρίου.
Μπροστά σε 200 περίπου θεατές και των δύο ομάδων (με τους γηπεδούχους βεβαίως να έχουν τη μερίδα του λέοντος, όντας μάλιστα αρκετά εκδηλωτικοί), οι παίκτες του ΦΑΣ κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και βγήκαν με πολλές αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι φάσεις που θα δείτε παρακάτω αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα της συνάντησης, με τους γηπεδούχους να εμφανίζουν και πάλι αρκετά από τα στοιχεία που έχουν φέτος στο παιχνίδι τους, όντας όμως αρκετά πιο αποτελεσματικοί σήμερα σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, προσπάθησε να αντιδράσει στα γκολ που δέχτηκε, ωστόσο εκτός από δύο καλές στιγμές με Τζίμο και Νίκο Αλμαλιώτη, δεν κατέγραψε περαιτέρω επιθετική δραστηριότητα. Απεναντίας, είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γιάννη Γαϊτανίδη, που απεσόβησε αρκετές περιπτώσεις απειλής από πλευράς των νικητών, ενώ παρά το «γέμισμα» της μεσοαμυντικής γραμμής για την όσο το δυνατόν καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, ο φιλοξενούμενος δεν κατόρθωσε να μετριάσει το τελικό  αποτέλεσμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης

8′ Πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας για την ομάδα της Νάουσας, ο Συμπεθέρης βγαίνει απέναντι από τον Γαϊτανίδη, το πλασέ όμως που επιχειρεί περνά άουτ.
9′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Συμπεθέρη από δεξιά, ο Καφές αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ κάνει το 1-0.
17′ Γέμισμα του Αβραμόπουλου από τα μετόπισθεν, οι αμυντικοί απομακρύνουν προς στιγμήν, αποδέκτης της μπάλας ο Μουρίκι ο οποίος χάνει το κοντρόλ και δεν σουτάρει όπως θα ήθελε.
22′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Μουρίκι, ο Σαρηγιαννίδης «σπάει» με τη μία στον Περηφανόπουλο και αυτός με σουτ σημαδεύει το «παραθυράκι» της εστίας για το 2-0.
27′ Δυνατό σουτ του Καφέ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Συμπεθέρη, η μπάλα άουτ.
33′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Αδάμ Βλαχοδήμου από το ύψος του πέναλτι, εντυπωσιακή απόκρουση του Γαϊτανίδη στην επαναφορά όμως της μπάλας ο Καφές θα πλασάρει «γράφοντας» το 3-0.
36′ Ωραία κίνηση του Τζίμου από δεξιά, το σουτ που επιχειρεί αποκρούει με υπερένταση ο Σταματέλος
39′ Πολύ καλή κίνηση του Αδάμ Βλαχοδήμου, προλαβαίνει την κατάλληλη στιγμή ο Γαϊτανίδης και μπλοκάρει.
44′ Ωραίο «ένα-δύο» Καφέ-Μουρίκι , ο τελευταίος αποφεύγει δύο αμυντικούς, το σουτ όμως που επιχειρεί αποκρούει εντυπωσιακά ο Γαϊτανίδης.
52′ ΓΚΟΛ! Επέλαση του Αδάμ Βλαχοδήμου από τον άξονα, κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Καφέ, αυτός απέναντι από τον Γαϊτανίδη δεν αστοχεί για το 4-0. 
67′ Εκτέλεση φάουλ του Μουρίκι, η μπάλα στο δοκάρι.
71′ Εκτέλεση φάουλ του Νίκου Αλμαλιώτη, εντυπωσιακά ο Σταματέλος.
76′ Πέναλτι κερδίζει ο ΦΑΣ, εκτελεστής ο Δημήτρης Καφές, αποκρούει ο Γαϊτανίδης.
87′ ΓΚΟΛ! Παράλληλη πάσα του Πέιου με στόχο τον Ζούρκο και αυτός με πλασέ διαμορφώνει το τελικό 5-0
90+1′ Δυνατό σουτ του Σαρηγιαννίδη, δεύτερο δοκάρι για τον ΦΑΣ.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Σταματέλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος Ζ., Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος (73′ Κοσμάς), Μουρίκι, Συμπεθέρης (38 λ.τ. Πέιος), Σαρηγιαννίδης, Καφές, Βλαχοδήμος Α. (67′ Παπαδής)
Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Δαμιανίδης, Καραβασίλης (29′ Ξανθόπουλος), Πρόιος, Κρουσταλάς (63′ Σπυριδωνίδης), Ρόκκο, Μπάμπος, Ισλαμίδης, Αλμαλιώτης Ν., Παπαδόπουλος (77′ Σιδηρόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top