ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΡΟΥΦ , ΡΟΥΦ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-3

11/02/2014 12:36:00 μ.μ.




Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ματς-διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο γήπεδο Ρουφ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους Αγ. Αναργύρους που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Προηγήθηκε το Ρουφ στο 7' μετά από φάουλ του Ασλανίδη, ο οποίος κατάφερε να περάσει την μπάλα κάτω από το τείχος και να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 21' από ενέργεια του Δήμου ο Χάρης Στραβοκέφαλος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. 

Στο 58' από ασίστ του Ασλανίδη ο Ρίζος με έξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε νέο προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά. Στο 63' μετά από φάση διαρκείας ο Κοκότης με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη. Στο 72' ο Ρίζος που βγήκε στην κόντρα με νέο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-2 για την "Αούστρια". 

Στο 86' ο Καλογριάς με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-3. Στο 67' μετά από κεφαλιά του Μυστρίδη των φιλοξενούμενων η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. 

Καλός ο διαιτητής Χαρίτος, πολύ καλοί οι βοηθοί Ελευθερίου, Σύψας. 

ΡΟΥΦ: Χαρίσης, Γιάνκολο, Τομπουλίδης, Μπέρτζος, Τριανταφυλλίδης, Χατζημιχάλης, Φωτόπουλος, Θάνος(46' Καραβίδας), Ρίζος, Ασλανίδης(81' Ματίας Ντα Σίλβα), Γαλάνης(46' Κολοφώτης).
ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης, Τούρλας, Μυστρίδης, Κοκότης, Βάλσαμος (46' Σερδενές), Καλογριάς, Τσίμος(62' Τουμάσης), Δήμος, Πλεξίδας(76' Δημαράς), Στραβοκέφαλος.

ΠΗΓΗ : pameballa.gr/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top