ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

11/15/2014 09:26:00 μ.μ.





Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Μικρασιατικός που επικράτησε του Άρη Πετρούπολης με 3-0 με συνέπεια να τον πιάσει στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Παράλληλα αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα, αφού μέχρι και πριν την έναρξη του ματς διατηρούσαν το απόλυτο των βαθμών με έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν απολύτως δίκαια έχοντας την υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 67' με το σουτ του Γεροκώστα. Στο 74' ο Μικρασιατικός κέρδισε πέναλτι όταν ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Ψαραδέλη, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Κολοβός Α. γράφοντας το 2-0. Τέλος στο 88΄ ο Μπαλογιάννης  υπέπεσε  σε 2ο  πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ψαραδέλης γράφοντας το τελικό 3-0. Καλή η διαιτησία των Σύψα, Δόση και Καδδά.
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Φούνας, Λιατίφης, Πήττας, Κολίρα, Κρασσάς, Κολοβός Ηλ., Πρασσάς, Γεροκώστας (85' Βασιλάκης), Κολοβός Α. (89' Βλάχος), Ψαραδέλης, Ντάνο (78' Γκίνης)
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ: Τριανταφύλλου Στ., Βλαχόπουλος, Παναγιωτόπουλος (17' Κουτσούκης – 63΄ Σταύρου), Αλειφέρης, Μπαλογιάννης, Χριστοδούλου, Γεωργίου, Ζαγκόβας, Πούλιος, Τζαμαλής, Τριανταφύλλου Ηλ. (70΄ Σωτηρόπουλος )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top