ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ , 4-1 ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

11/15/2014 09:30:00 μ.μ.


Σταθερά στη δεύτερη θέση έμειναν οι Χουλιαράδες που επικράτησαν της Αγίας Μαρίνας με 4-1, παρέμειναν δύο βαθμούς πίσω από το Βελισσάριο, και περιμένουν το επόμενο στραβοπάτημα του.
Από την άλλη η Αγία Μαρίνα δεν ευτύχησε να πετύχει το κάτι παραπάνω με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία από τον Αποστόλη Βαλάκο.
Το ματς ήταν μονόπλευρό με τους Χουλιαράδες να μπορούν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στο 7΄ ο Γκόλιας εκτέλεσε πλάγιο και ο Βαζάτης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 48΄ ο Γκόλιας μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Παππά και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι. Ο Ντούκας το εκτέλεσε και έκανε το 2-0. Στο 66΄ ο Γκόλιας με σουτ έκανε το 3-0 ενώ στο 80΄ ο Αλεξίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Αγία Μαρίνα το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει το σκορ στο 86΄ με τον Παπαρούνα που έκανε το τελικό 4-1.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης-Κολιός)
ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ: Παπαδημητρίου, Θεοδωραγλάκης (66΄ Κολοβός), Ντούκας, Βαζάτης, Γκόλιας, Μπάρκας, Μπουκουβάλας, Ρουμπής (73΄ Τάτης), Αλεξίου, Τσουμάνης (80΄ Σιουκουλάνη), Γεωργούλης.
ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Νικολάου, Κέντρος, Χωραβάτης Π., Παππάς, Λαγκαβάνης, Γούλας, Γαβρίλας, Πρεμέτης, Λιόντος (46΄ Παντούλης), Χωραβάτης Β. (73΄ Καμωνας), Τούσης (46΄ Παππας).




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top