ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ 2-3

11/09/2014 06:14:00 μ.μ.




Ψυχωμένοι, και γνωρίζοντας τι θέλουν από το συγκεκριμένο ΠΑΙΧΝΙΔΙ, οι παίκτες του Σακελλαρίδη κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο του Μακεδονικού.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ήταν πλούσιο σε φάσεις και γκολ, με τελικό αποτέλεσμα 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων. Πέντε γκολ, και τουλάχιστον άλλες πέντε ευκαιρίες για γκολ (Γουγουτσάς 13’, Παπαποστόλου 40’, Ξανθόπουλος 56’-94’, Λένος 65’) αποζημίωσαν τους θεατές που παραβρέθηκαν για να το παρακολουθήσουν.
Ο συνήθης ύποπτος, και πρώτος σκόρερ της Α1, Ξανθόπουλος άνοιξε το σκορ για την Καρδία (25’), με τον Παπαποστόλου να φεύγει από πίσω και να ισοφαρίζει (31’). Με δυο γκολ του Θεολόγου, ένα στη λήξη του ημιχρόνου (44’) κι ένα με την έναρξη του δεύτερου (49’) η Καρδία απέκτησε προβάδισμα δυο τερμάτων, και δημιούργησε άγχος στην ομάδα του Μακεδονικού.
Με τις αλλαγές που έκανε ο Αβραμίδης προσπάθησε να δώσει πνοή στην ομάδα του, και κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με τον Ζαγναφέρη (85’). Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, συν τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την ισοφάριση, αλλά παραλίγο ο Ξανθόπουλος σε αντεπίθεση να πετύχει και τέταρτο γκολ (94’), το σουτ του οποίου όμως απέκρουσε ο Πεϊμανίδης.
Πλέον, την επόμενη αγωνιστική ο Μακεδονικός επισκέπτεται την γειτονική Σταυρούπολη για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Παύλο Μελά, ενώ η Καρδία έχει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτήν την φορά στην Τριανδρία κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ- ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ 2-3 (1-2)
Σκόρερ:
 31’ Παπαποστόλου, 85’ Ζαγναφέρης – 25’ Ξανθόπουλος, 44’-49’ Θεολόγου
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Αγγελάκης, Δημητριάδης – Παπαδόπουλος Η
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αβραμίδης): Πεϊμανίδης, Μπασάνος (63’ Τσουκαλάς), Κώστας (63’ Κελεσίδης), Τούλης (81’ Τούσα), Δούμας, Ιωαννίδης, Λένος, Γαρύφαλλος, Στασινόπουλος, Ζαγναφέρης, Παπαποστόλου.
ΚΑΡΔΙΑ (Σακελλαρίδης): Τσιλβίτης, Κουλιούδης, Κουκουρώνας, Μαυρής, Κουτίνης, Συρόπουλος, Ξανθόπουλος, Σκέμπι (93’ Καραβέλης), Δούκας (55’ Μακρής), Γουγουτσάς, Θεολόγου (88’ Μίλερος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top