ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΜΑΛΑΚΟΠΗ 2-1 ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

11/22/2014 10:27:00 μ.μ.




Αν και δύσκολα, ο ΠΟ Μαλακοπής κατάφερε να κάμψει με σχετική δυσκολία το εμπόδιο του Οδυσσέα Κορδελιού και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ, κατάφεραν να ανοίξου το σκορ στο 26' με τον Συμεωνίδη, έχοντας πληθώρα χαμένων ευκαιριών για να διευρύνουν το σκορ. Στην επανάληψη ο Οδυσσέας προσπάθησε να βγει μπροστά, καταφέρνοντας κατά διαστήματα να γίνει απειλητικός, με τον ΠΟΜ να καταφέρνει στο 62' να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Μουρατίδη. Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Οδυσσέας Κορδελιού διαμαρτυρήθηκε για μία φάση, θεωρώντας πως υπήρχε παράβαση σε ανατροπή του Βακουφάρη μέσα στην περιοχή. Τελικά, η ομάδα των Μπαλάσκα – Κιάκη κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 89', με σκόρερ των έμπειρο Κοσμά Βακουφάρη, κάνοντας τον πάγκο του ΠΟΜ να "καρδιοχτυπάει" μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαγγέλη.

Σκόρερ: Συμεωνίδης (26'), Μουρατίδης (62'), Βακουφάρης (86').

Διαιτητής: Παπαγγέλης (Α. Μερκενίδης, Στάγκος).

ΜΑΛΑΚΟΠΗ: Γούλας, Γούσιος, Καραγκούνης, Δημοσθένους, Πλουμής, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ (74' Γερασίμου), Ζαραγκούλιας (71' Ματελόπουλος), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, Καλιάκης, ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ (82' Τσακίρης).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Κουγιουμτζόγλου, Κ. Παναγιωτίδης, Π. Παναγιωτίδης (64' Βιλανάκης), Πηλίδης, Παπαδόπουλος, Γίδαρος (77' Ελευθερίου), Γ. Μακρής, Κουτσίδης (68' Γ. Γιαννιώτης), Βακουφάρης, Σεμερτζίδης, Μ. Γιαννιώτης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top