ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 1-4 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

11/22/2014 10:24:00 μ.μ.





Ένας Θρίαμβος βγαλμένος από τα παλιά πέρασε από το Πέραμα επικρατώντας της Προοδευτικής με 1-4. Συνέχισε έτσι την ανοδική του πορεία ενώ το Πέραμα προβληματίζει παρά την εξαιρετική εμφάνιση της Τετάρτης.
Τα Σερβιανά ήταν σίφουνας από την αρχή. Στο 3΄ λοιπόν ο Σκλιβανίτης συνδυάστηκε ωραία με τον Ριστάνη εκείνος έβγαλε πάσα στον Θανάση ο οποίος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 6΄ ο Σταμμούλης πήρε τη μπάλα συνέκλινε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 0-2. Στο 13΄ είχαμε και τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σκλιβανίτης έκανε τη σέντρα και ο Ριστάνης με κεφαλιά το 0-3.
Στο 28΄ ο Σταμούλης είχε δοκάρι.
Στην επανάληψη το Πέραμα μείωσε από την αρχή σε 1-3 όταν ο Ντίνος έκανε την βαθιά μπαλιά και ο Ζιάκκα με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 1-4 έγινε στο 87΄ όταν ο Ριστάνης έδωσε πάσα στον Θανάσης που με πλασέ έγραψε το τελικό 1-4.
Διαιτησία: Θάνος (Τάτσης-Γούκος)
ΠΕΡΑΜΑ: Αυγερινός, Παππάς, Λιάρος, Μπάφας, Τσουλιάης, Ντόβας (15΄ Δούβλης Ο. (61΄ λτρ. Τζόκας), Βελογιάννης (15΄ Τσόδουλος), Ντεμίρης, Ντίνος, Παπαρούνας, Ζιάκκας.
ΣΕΡΒΙΑΝΑ: Καραθανάσης, Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Μπάλλας, Πεπές, Λιαπάκης (79΄ Μαντργκόνα), Σκλιβανίτης (53΄ λτρ. Μπαλαντάνης), Ναυρόζογλου, Θανάσης, Σταμμούλης, Ριστάνης (88΄ Τζίμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top