ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΝΑ Ο ΑΡΗΣ 2-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

11/10/2014 08:06:00 μ.μ.




Στο ντεμπούτο του Κάμπος στον πάγκο του Άρη, οι κίτρινοι επικράτησαν 2-0 του Άρη Ακροποτάμου και ελπίζουν σε μια νέα αρχή! MVP ο Σουνάς.

Πιεστικός με το… καλημέρα ο Άρης που είχε δύο απειλητικές στιγμές με τους Ατματσίδη και Πόι, προτού ο Σουνάς με κεφαλιά (ασίστ του Ψυχογιού) στο 23’ ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Κάλλιστα, δε, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Καπνίδης από πλεονεκτική θέση, όσο και ο Πόι με την… πλάτη ύστερα από βολέ του αντίπαλου γκολκίπερ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Άρη Ακροποτάμου να ‘χει μια καλή φάση, αλλά τον Δούλμπατζη προς την εκπνοή να μην βρίσκει στόχο.
Κι ενώ πάλι ο ίδιος παίκτης έχασε μοναδική ευκαιρία με την έναρξη του δεύτερου, η ομάδα του Κάμπος… αναγκάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες στο 68’ λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Φερνάντες.
Κι όλα αυτά την ώρα που οι κίτρινοι είχαν… πέσει πολύ και το έθραυστο 1-0 παρέμενε. Ο Βραζιλιάνος κόουτς «φρέσκαρε» την ομάδα, μπλόκαρε τους γηπεδούχους κι εν τέλει στο 81’ ο Σουνάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (σε φάση διαρκείας) θα κλειδώσει το τρίποντο για τον Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!
Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε τους νικητές στους 10 βαθμούς και στο -2 απ’ τη κορυφή, ενώ απ’ την άλλη η ομάδα του Ακροποτάμου διατηρείται προτελευταία (με 4πόντους).
Άρης Ακροποτάμου (Βάβαλης) : Κωσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης(74 Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης(67 Μανιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης
Άρης (Πάουλο Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος(70 Προβατίδης), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς(85 Χιντασέλι), Ατματσίδης (70 Μαζουλουξής)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top