ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ 1-1

11/01/2014 11:16:00 μ.μ.




Σε ένα από τα κλασικότερα αθηναϊκά ντέρμπι Χολαργός και Δόξα Βύρωνα έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Όλα τα λεφτά τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα όπου μπήκαν τα δύο γκολ, υπήρχε δοκάρι, ενώ χάθηκε ακόμη μία ευκαιρία εκατέρωθεν για κάποια από τις δύο ομάδες να φτάσει στη νίκη. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Μουκέα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βασιλόγιαννης από πλεονεκτική θέση στο 38' έστειλε την μπάλα άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα λεπτό αργότερα αντικαταστάθηκε ο Λεβέντης ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον αγώνα, αφού στο 25' του είχε γυρίσει η γλώσσα, όμως η επέμβαση του προπονητή του Χολαργού Γιάννη Κουσάνα  ήταν άμεση και καίρια ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για να φτάσουν σε ένα τέρμα, όμως οι Παπαευθυμίου στο 59' και Στεργιάκος στο 70' από καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλαν την μπάλα άουτ. 

Έτσι μπήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και εκεί το ντέρμπι πήρε . . .φωτιά!  Στο 80' ο Μαντζάνας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά από σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από την περιοχή, ενώ ο Μουκέας με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε δύσκολα στο 82' το φάουλ του Παπαευθυμίου. Έτσι φτάσαμε στο 84' όπου στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος η Δόξα Βύρωνα ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Βασιλόγιαννης έβγαλε τη σέντρα και ο Κάιδος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

Παρόλα αυτά στον Χολαργό δεν το έβαλαν κάτω και αφού προειδοποίησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Λυρά, με τον Μουκέα να αποκρούει, έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 86' με τον Ταράτσα με κοντινό πλασέ. Όμως στο 90' ο Βασιλόγιαννης λίγο έλλειψε να δώσει τη σπουδαία νίκη στη Δόξα Βύρωνα, όμως τελικά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Νικολάου. 

Διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο Παπαγεωργίου και βοηθοί του οι Χριστοδούλου και Τσιλιπάνος. 

Τέλος αξίζει να συμβεί πως όλα πήγαν κατ'ευχήν αφού δεν υπήρξε κάποιο. . . παρατράγουδο μέσα ή έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Νικολάου, Λυράς, Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Καζάκος Π. (56' Κετσετζόγλου), Χάλος, Ξηντάρας, Μαντζάνας, Καζάκος Α. (46' Παπαευθυμίου)
ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Τσοπανάκος (48' Μπεκατώρος), Λέσι, Βασιλόγιαννης, Λεβέντης (λ. τρ. 39' Ρόγκας), Κάιδος (90' Ιωάννου)

ΠΗΓΗ :pameballa.gr/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top