ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ 1-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ.ΣΑΡΩΝΙΚΟ

11/03/2014 02:07:00 μ.μ.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. 

Πιάνοντας εκπληκτική απόδοση για ενενήντα λεπτά, η Α.Ε Σαρωνικός επικράτησε με 1-0 του Αμπελακιακού, και τον 'έριξε' από την κορυφή της βαθμολογίας. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου ήταν κυρίαρχο από την αρχή του παιχνιδιού, και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, καθώς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πειραιά. Η ομάδα της Αίγινας ξεκίνησε εντυπωσιακά, επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της και στο 11ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το 1-0. Ο Ρούσσος με ατομική ενέργεια βρέθηκε εντός περιοχής του Μαγιάτη, έβγαλε παράλληλη ασίστ στον Κουβάτσο, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι 'άγγιξαν' το 0-1, με τον Λούκα να βρίσκεται σε θέση τετ α τετ με τον Μπακόμητρο, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων σταμάτησε το πλασέ του πρώτου με τα πόδια. Η τελευταία καλή στιγμή του ματς για το πρώτο μέρος, ανήκει και πάλι στους γηπεδούχους με τον Νεκτάριο Μπακόμητρο. Ο μεσοεπιθετικός της Α.Ε Σαρωνικός εκτέλεσε φάουλ από την γωνία της μεγάλης περιοχής του Αμπελακιακού, και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα να βρει την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μαγιάτη. Λίγες φάσεις για το πρώτο μέρος, με την συνέχεια να είναι άκρως εντυπωσιακή.

Οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος, δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη, μετά και τα δύο άτυχα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών (1-2 από Μοσχάτο και Περαμαικό). Στο 53ο λεπτό ο Ψάρρης από καλή θέση είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, και πέντε λεπτά αργότερα ο Κουβάτσος με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Νεκτάριου Μπακόμητρου, ανάγκασε τον Μαγιάτη σε εντυπωσιακή απόκρουση. Και φτάνουμε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης, εκεί όπου ο Γιαννούλης μετά από ασίστ του Πασχάλη, με εκπληκτική ενέργεια απέφυγε τον Καρποντίνη, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει, και τον διαιτητή Ντουμιτρέσκου να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νεκτάριος Μπακόμητρος, οποίος έστειλε στην άλλη γωνία τον Μαγιάτη, ανοίγοντας έτσι το σκορ για την ομάδα του. Η ομάδα του νησιού μας στο αμέσως επόμενο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπακόμητρο. Διαβάστε περισσότερα...

Ο Πασχάλης έκανε την σέντρα από δεξιά, με τους αμυντικούς του Αμπελακιακού να διώχνουν άτσαλα, και την μπάλα να φτάνει στον Μπακόμητρο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα. Από εκείνο το σημείο η ομάδα της Αίγινας προσπάθησε να κάνει διαχείριση του σκορ, με τον Γκοβερίνο να προσπαθεί με τις αλλαγές να κρατήσει μακριά από την περιοχή τους παίκτες του Αμπελακιακού, ενώ στα τελευταία λεπτά και με το 'εύθραυστο' 1-0, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε Σαρωνικός έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, και κράτησαν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο σκόρερ της αναμέτρησης Νεκτάριος Μπακόμητρος αντίκρισε για διαμαρτυρία την 2η κίτρινη κάρτα του Ντουμιτρέσκου, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στη φάση της αποβολής, το ματς διακόπηκε προσωρινά, καθώς ο τεχνικός της Α.Ε Σαρωνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Το τελευταίο σφύριγμα του Ντουμιτρέσκου βρήκε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν 'έξαλλα', και τους φιλάθλους που επέλεξαν να περάσουν το μεσημέρι τους στο γήπεδο, να δίνουν το ζεστό τους χειροκρότημα. Την επόμενη αγωνιστική η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ειρήνη 2005.

Α.Ε Σαρωνικός: Μπακόμητρος Κ, Κλώνος, Μπακόμητρος Θ, Λούβαρης, Παπαδόπουλος, Ζάρκα (51' Τσάνης), Πασχάλης, Ψάρρης (77' Γκοτσούλιας), Κουβάτσος, Μπακόμητρος Ν, Ρούσσος (52' Γιαννούλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top