ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2-1 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

11/03/2014 01:55:00 μ.μ.




Μεγάλης σημασίας νίκη για τη Καστέλλα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωϊ στο γήπεδο του Μοσχάτου επί του Άρη Αμφιάλης. Κακό ξεκίνημα για την ομάδα μας που προσπάθησε να παίξει, αλλά που είχε πολλούς της παίκτες σε όχι καλή κατάσταση στην αρχή με αποτέλεσμα τα πολλά ατομικά και τακτικά λάθη, που έδωσαν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να επιβάλλει το παιχνίδι του παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με σωστή κυκλοφορία της μπάλλας στη μεσαία γραμμή και δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων για την εστία μας. Έτσι σχετικά γρήγορα στο 23' σε μπροστινή μπαλιά και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Λιούμπη που μπερδεύτηκε με τον Διαμαντόπουλο έδωσε την ευκαιρία στον Γιαλελή να βρεθεί μόνος με τα δίχτυα κάνοντας χωρίς κόπο το 0-1. Ψυχρολουσία για τους παίκτες μας που έμοιαζαν σαστισμένοι και αποδιοργανωμένοι με αποτέλεσμα τη δημιουργία φάσεων στη συνέχεια από τους φιλοξενούμενους που θαar4μπορούσαν να αυξήσουν το σκορ (23' δύσκολο σουτ πάλι από τον Γιαλελή εξουδετερώνει ο Λιούμπης που λέει πάλι όχι στο 40' όταν αποκρούει εκπληκτικά στο πλασέ του Καλτσά που βρέθηκε τετ α τετ στην πλάτη της άμυνάς μας). Τέλος του ημιχρόνου και ξεκίνημα στο δεύτερο με δυό αλλαγές για την ομάδα μας (Βικάτος αντί Στεργίου και Στρόκα αντί Μηνόγιαννη) που προσπάθησε και ισορρόπισε την κατάσταση παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων βγαίνοντας με μεγαλύτερες αξιώσεις στην επίθεση. Τελευταία αλλαγή στο 60' με τον Τζάκο να δίνει τη θέση του στον Αγαπητό από τα πόδια του οποίου στο 63' ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, μετά από καλοκτυπημένο κόρνερ (το δεύτερο στη σειρά) και φοβερή κεφαλιά ψαράκι, του προωθημένου ar2Διαμαντόπουλου (έστειλε τη μπάλα να κτυπήσει πρώτα στο εσωτερικό του κάθετου δοκαριού του Χατζημαρινάκη). 1-1 και ανέβασμα ψυχολογικό των παικτών μας που έδειχναν πλεον πιό δυνατοί. Ανοικτό παιχνίδι στη συνέχεια με τις δυό ομάδες να προσπαθούν για τη νίκη. Έτσι στο 78' μετά από μπροστινή μπαλιά του Βικάτου ο Ανδρέου έφυγε μόνος και μπαίνοντας στη περιοχή και από πλάγια έκανε το 2-1 από δύσκολη ομολογουμένως θέση αφού έστειλε τη μπάλα στην απέναντι ar3γωνία απ' αυτή που του είχε κλείσει πολύ καλά ο έμπειρος αντίπαλος γκολκήπερ. Ολική ανατροπή λοιπόν, από το ναδίρ στο ζενίθ, και αγωνία στο τέλος αφού πρωταρχικός σκοπός ήταν η διατήρηση του σκορ. Έτσι παρ' όλες τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων που προσπάθησαν να πετύχουν κάτι , κυρίως με μεγάλες μπαλιές και την εκτέλεση στημένων φάσεων, φάουλ & κόρνερ, το σφύριγμα του καλού διαιτητή Καλατζή στο 93', βρήκε την ομάδα μας να πετυχαίνει μεγάλη νίκη, κατακτώντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και μάλιστα με ανατροπή,  επί ενός πολύ καλού αντιπάλου.
ar5ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ : ΛΙΟΥΜΠΗΣ-ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΑΧΑΡΙΟΥ-ΣΩΤΗΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΥ (46' ΒΙΚΑΤΟΣ)-ΤΖΑΑΚΟ (60' ΑΓΑΠΗΤΟΣ)-ΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (46' ΣΤΡΟΚΑ)-ΠΑΠΠΑΣ.
ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ : ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ-ΚΑΝΤΑΡΑΣ-ΒΙΔΑΛΗΣ-ΜΗΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΟΣ-ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ (80' ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑΣ)-ΚΑΛΕΡΓΗΣ-ΓΙΑΛΕΛΗΣ-ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΚΑΛΤΣΑΣ (65' ΣΠΥΡΟΥ).

ΠΗΓΗ :http://www.aokastellas.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top