ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 5-1

11/03/2014 02:17:00 μ.μ.



Επιβλητική εμφάνιση έκανε σήμερα ο Κορυδαλλός ο οποίος κέρδισε τα Αστέρια Δραπετσώνας με 5-1.
Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο δίνοντας στον κόσμο που βρέθηκε στο ΔΑΚ Κορυδαλλού ένα πολύ όμορφο θέαμα με πολλά γκολ και πολλές φάσεις.
Ο Μανώλης Πράσινος με καλή τακτική “μπλόκαρε” τον 1ο σκόρερ των φιλοξενούμενων τον Dzodzuashvili Merab και περιόρισε τον Διακάκη και έγιναν όλα πιο εύκολα.
Ο Κορυδαλλός προηγήθηκε στο 16ο λεπτό όταν ο Χατζηλίας πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Βέττα με τον τελευταίο με διαγώνιο σουτ να παραβιάζει την εστία του Σαμαρά.  Σ’ ένα 3λεπτο φωτιά για τους Κορυδαλλιώτες ο Βέττας με πανομοιότυπο τρόπο έβγαλε μπαλλιά στον Μαρμαρίδη στο 17ο με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλλα λίγο άουτ. Στο 19ο λεπτό ο Λεκάκης σε μια διεκδίκηση τσίμπησε την μπάλλα μέσα στην περιοχή ο Σκαρμέας έβαλε το πόδι του και ανέτρεψε τον επιθετικό του Κορυδαλλού με τον κ. Σκαλτσή να δείχνει το σημείο του πέναλντυ. Το πέναλντυ εκτέλεσε ο Χατζηλίας στέλνοντας την μπάλλα άουτ.
Ότι δεν πέτυχε ο Χατζηλίας στο 21ο λεπτό το πέτυχε σ ‘ ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού στο 43ολεπτό κάνοντας το 2-0. Μετά από λάθος του Χατζηκωστή από δεξιά ο Παγιαζήτης έβγαλε σέντρα ο Λεκάκης με τακουνάκι έστειλε την μπάλλα στο 2ο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Βέττας ο Μωχάμεντ και ο Χατζηλίας με τον επιθετικό του Κορυδαλλού να στέλνει τις ομάδες με το 2-0 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Ο Κορυδαλλός στην ουσία “καθάρισε” το παιχνίδι στο 49ο λεπτό μετά από φάουλ του Τσουκαλά στην “καρδια” της άμυνας των Αστεριών ο Βέττας πήρε την κεφαλιά με τον Μωχάμεντ να μην μπορεί να απομακρύνει με το κεφάλι στέλνοντας την μπάλλα στα δίχτυα του Σαμαρά κάνοντας το 3-0.
Στο 53ο λεπτό σε νέα επιθετική προσπάθεια ο Βέττας βρήκε τον Παγιαζήτη από τα αριστερά με τον επιθετικό του Κορυδαλλού να κάνει το 4-0.
Στο 58ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κορυδαλλού οι Κορυδαλλιώτες απομάκρυναν την μπάλλα,  με τον Βαλλιάνο των Αστεριών που ήταν έξω από την περιοχή να πιάνει ένα  καταπληκτικό σουτ στέλνοντας την μπάλλα στην γωνία του Γασπαρινάτου που δεν κατάφερε να αποσωβίσει παρά την προσπάθεια του το 1ο γκολ κατά της ομάδας του Κορυδαλλού στο πρωτάθλημα, μειώνοντας σε 4-1.
Εξαιρετική προσπάθεια του Τσιμιλιώτη από τα δεξιά στο 72ο λεπτό όπου σέντραρε με τον Λεκάκη με κεφαλιά ψαράκι στο 2ο δοκάρι να διαμορφώνει το τελικό 5-1 για τον Κορυδαλλό.
Καλός ο κ. Σκαλτσής όπως η κα Βογιατζιδάκη και ο κ. Χρηστάκος.

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Γασπαρινάτος, Μαρμαρίδης, Τσουκαλάς, Μωράκης, Ντέλιος, Μάρθας, Βέττας (67’ Γιαντσίδης), Λεκάκης, Χατζηλίας (54’ Τσιμιλιώτης), Ευδαίμων (46’ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Παγιαζήτης.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Σαμαράς, Μάγειρας, Μωχάμεντ, Χατζηκωστής (52’ Κεσίδης), Σκαρμέας, Βαλλιάνος, Καραθεόδωρος, Διακάκης, Dzodzuashvili, Βασαρμίδης (52’ Νικολάου), Παπαχαρίσης (60’ Λαγάνης Κ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top