ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-0 ΤΗΝ ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ

11/22/2014 09:13:00 μ.μ.




Ψηλά στην βαθμολογία παρέμεινε ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ήττα του πρωτοπόρου Φοίνικα Πολίχνης και πλησίασε στο -2 από την κορυφή.
Έστω και δύσκολα αλλά δίκαια, ο Κεραυνός επικράτησε με 1-0 του Φιλύρου χάρη στο γκολ με κεφαλιά που πέτυχε ο Στεφανίδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.Από την άλλη πλευρά, πολύ καλά στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα της ΑΕ Φιλύρου, η οποία αν ήταν λίγο πιο προσεχτική θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξει από νωρίτερα το σκορ, με σημαντικότερη αυτή του Ουσταμπασίδη με εκτέλεση φάουλ, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα μεσολάβησε η απόκρουση του πολύ καλού τερματοφύλακα Αμαλίδη

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ 1-0
Σκόρερ: Στεφανίδης 90+3
Διαιτησία: Αντωνίου (Χαραμπούρας- Κουφός)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΠΡ. ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ): Καζαντης, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, Κοντος, ΛΙΑΤΣΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΙΔΗΣ(83′ Πουριαντζης), Παπουλιδης, Μπεκράι, Καζακος (51′ Μπακταρασιαν), ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, Γαβριδης, Τεζαψιδης(59′ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ)
ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ(ΠΡ. ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ): ΑΜΑΛΙΔΗΣ, Παπαγιαννοπουλος, Πανουσης, ΠΡΑΝΤΣΙΔΗΣ, ΓΟΥΣΙΟΣ, Κοσμογλου, Σταυρακιδης, Γουσιδης (69′ Τρικαλιωτης), ΚΑΣΙΞΙΔΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ, Σαρογλακης(82′ Κιλιγκαριδης)
ΠΗΓΗ :  epsm24.gr/Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top