ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΑΡΗΣ Θ : ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 0-1 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

11/22/2014 09:06:00 μ.μ.





Τελικά... έπαιξαν! Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 1-0 (πέναλτι) του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μέτρια εικόνα για τους παίκτες του Διλμπέρη. 

Αν και σε πρώτη φάση το μεταξύ τους φιλικό είχε ματαιωθεί, εν τέλει διεξήχθη κανονικά ΠΑΙΧΝΙΔΙ ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Άρη, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.
Γενικά πάντως, η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους «κίτρινους» να παρουσιάζονται ελαφρώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα , την ώρα που οι «ροσονέρι» έδειξαν να... ψάχνονται και να μην μπορούν να βγάλουν καλά στοιχεία.
Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Κάμπος δεν κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη φάση απέναντι στον Απόλλνα ο οποίος προσπάθησε να απειλήσει στο 5` και το 41`, αλλά οΚαρατζιοβαλής φώναξε «παρών»!
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κάμπος άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα  και μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Σανιά έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Συμεωνίδη στην πλάτη της άμυνας και κέρδισε πέναλτι, μετά την ανατροιπή του από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουνάς, κάνοντας το 1-0, αποτέλεσμα που κράτησε μέχρι το τέλος ο Άρης, που παρά τις πολλές αλλαγές παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο. 
Ο προπονητής του Απόλλωνα, Παναγιώτης Διλμπέρης είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, στο πρώτο από τα δύο αγωνιστικά τεστ του Σαββατοκύριακου (το δεύτερο την Κυριακή στην Αρναία, στις 17:00, με τον τοπικό Απόλλωνα) κι ενώ απουσίασαν οι Μπερτέν, Κατσιαρός, Σουλίδης, Βρονταράς και Κιόσε.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη, Πάουλο Κάμπος χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο και συνολικά 24 ποδοσφαιριστές.
Απόλλων Καλαμαριάς: Παν. Παπαδόπουλος (83' Παπαϊωάννου), Γαλανόπουλος, Κουρούπης (83' Μαυροκεφαλίδης), Δήμου, Βαγγελόπουλος (72' Παπαστεριανός), Μπιτσάκος, Ολίσε (67' Ακασού), Νατσιόπουλος (67' Καπετάνος), Ευσταθίου (21' Καράμπελας), Τσούτσης (72' Αναστασίου), Βασ. Παπαδόπουλος.
Άρης (Α' μέρος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντεζ, Γκιόλιας, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Προβατίδης, Καπνίδης.
Άρης (Β' μέρος): Μπαϊμάκης (78' Μαντζάρης), Ψυχογιός, Μαζουλουξής, Λιώνης, Βασιλόπουλος, Ντούνγκας, Σανιά, Συμεωνίδης, Φουρτζίου (78' Χουζούρης), Σουνάς, Ρένια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top