ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 0-5 ΤΟΝ ΑΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ

11/03/2014 12:01:00 μ.μ.





Σκόνη και… θρύψαλα τα έκανε η Αθλητική Ένωση Κορώνειας στην Αρέθουσα, κερδίζοντας την τοπική ομάδα με το εμφατικό 0-5 και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χατζηγεωργίου, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ!
Στην πρώτη της «έξοδο» από το Βασιλούδι, η ομάδα του Παναγιώτη Αδερφόπουλου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Αρέθουσα, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι μία από τις «δυνάμεις» που θα βρίσκονται στις υψηλές θέσεις. Τέσσερα τέρματα πέτυχε ο Χατζηγεωργίου και ένα ο Χατζαρίδης. Πέρυσι την τελευταία στιγμή χάθηκε το «τρένο» της ανόδου ωστόσο φέτος που οι προνομιούχες θέσεις ανόδου είναι τρεις όλοι μπορούν να έχουν δικαίωμα ακόμα και για την άνοδο.
Εδώ βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕ Κορώνειας πέρασε δύσκολες «ώρες» το περασμένο καλοκαίρι αλλά παρόλα αυτά επέστρεψε δριμύτερη στο πρωτάθλημα και από ότι φαίνεται μοιάζει ανεπηρέαστη. Επόμενη αποστολή… ΑΕ Αγίου Γεωργίου.

AΣ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ- ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 0-5
Σκόρερ: Χατζηγεωργίου 4, Χατζαρίδης
Διαιτησία: Λαμπίδης (Καμένης-Σπαρόπουλος)
Χαμένο πέναλτι είχε η Κορώνεια με τον Χατζηγεωργίου 
ΑΡΕΘΟΥΣΑ (Δομπράκης): Ιωάννου, Δέντας, Αντωνιάδης, Σαρακατσιάνος Ν., Σαρακατσιάνος Ε. (45΄Πατσιάς), Τσικμζής, Αραμπατζής, Δεσπότης, Παρασχάκης, Χατζηβασιλείου (32΄ Νάτσης)
ΚΟΡΩΝΕΙΑ (Αδερφόπουλος): Γερουλάκος, Χατζαρίδης (65΄Τσεκερίδης), Βάρκας, Παπαγεωργίου, Κακασίδης (60΄Μπίκος), Χατζηγεωργίου (60΄Χατζαρίδης), Κωστελίδης, Μακρίδης Π., Σιδηρόπουλος, Μακρίδης Μ., Παπαδόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top