ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

11/03/2014 12:27:00 μ.μ.



Γ’ Εθνική – 1ος όμιλος
 
«Πάτησε» κορυφή ο Έβρος Σουφλίου

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Έβρος Σουφλίου μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ισοβαθμεί πλέον με τον Πανσερραϊκό, οποίος παραχώρησε ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολής το μεσημέρι του Σαββάτου.
Παράλληλα, ο Άρης δεν τα κατάφερε για ακόμη μια φορά απέναντι στην Δόξα Δράμας, καθώς ηττήθηκε 1-0 στην έδρα του, ενώ ο Καμπανιακός «απέδρασε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) από την έδρα του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος.
Στα Γιαννιτσά η Αναγέννηση δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Εθνικό Αγιονερίου, που νίκησε 2-0. Με το ίδιο αποτέλεσμα (2-0) ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα Αρναίας και την Καστορία.
Στα δυο τελευταία παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής δεν υπήρξε νικητής καθώς ο Άρης Ακροποτάμου με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων έμειναν το 1-1 και η Θύελλα Φιλώτα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία  στην Καβάλα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  0 – 2
 
Διατήρησε την παράδοση το Σουφλί

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: (Σάκης Βασίλαρος)
Την παράδοση που ήθελε τον Έβρο Σουφλίου να επικρατεί στα παιχνίδια που έδινε με Εθνικό Αλεξανδρούπολη, είχαμε στο ντέρμπι του Έβρου, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν τη νίκη και με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται στον αγώνα αυτό κατώτεροι του αναμενόμενου.
Φάσεις και γκολ
5’ Κίτρινη κάρτα στον Κατρανίτσα για σκληρό φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το φάουλ εκτελεί ο Τσαπάνης, όμως ο Φυσέκης θα αποκρούσει, στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού.
20’ Ο Κουρέλλας θα βρει με πολύ ωραία μπαλιά τον Τοπούζη, ο οποίος θα νικήσει τον Φυσέκη και θα κάνει το 0-1.
30′ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον Κουρέλλα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κίτρινη κάρτα στους Γκαϊδατζή και Τοπούζη.
40′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Αγγελακάκη. Ο παίκτης του Εθνικού θα πιάσει το σουτ, θα αποκρούσουν οι αμυντικοί του Έβρου πάνω στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος, ο Αγγελακάκης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γκουτζελάς έδιωξε σε κόρνερ.
45′ Σουτ του Ελληνίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.
69’ Αδράνεια της άμυνας του Εθνικού ο Τσαπάνης με κεφαλιά διαμορφώνει το 0-2.
87’ Μόνος του ο Αμέτ Ερκάν πλασάρει πάνω στο Φυσέκη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης (Θράκης), Καμπερίδης (Καβάλας) και Κρυωνάς (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης (53’ Θεοδωράκης), Καμπιώτης (69’ Κυριζάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής (69’ Καραπατσιάς), Φλώρος, Αγγελακάκης.
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ (62’ Ναθαναηλίδης), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι (62’ Γωνιάδης), Τοπούζης (72’ Αμέτ Ερκάν).



ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ 0-0
 
Χωρίς επιθετικές λύσεις, δεν ικανοποίησε

ΦΙΛΩΤΑΣ: (Γιώργος Βίτκας)
Χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Θύελλας Φιλώτα με τον ΑΟ Καβάλας (0-0) με τις δύο ομάδες να φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, παρόλο που είχαν μερικές καλές στιγμές στον αγώνα.
Μπροστά σε περίπου 500 θεατές και λιγοστούς ηρωικούς ταξιδιώτες από την Καβάλα, που έδωσαν έντονα το παρόν, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες.
Η Καβάλα προσπάθησε να ελέγξει την κυκλοφορία, όμως η Θύελλα με οργανωμένη άμυνα, ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Σε μία από αυτές, απείλησε έντονα την εστία του Φρινίδη, όμως ο γκολκίπερ της Καβάλας λειτούργησε σωτήρια.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες, για περίπου 30 λεπτά, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο, όμως μετά το 75’ οι φιλοξενούμενοι έγιναν πολύ απειλητικοί, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Παππά, πρωταγωνιστή, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Παλιούρα.

Ο αγώνας καρέ καρέ

4’ σουτ του Κόλα έξω από την μεγάλη περιοχή, κατέληξε άουτ
11’ σέντρα του Διαμαντίδη από αριστερά, κοντινή κεφαλιά του Πόποβιτς έφυγε πάνω από τα δοκάρια
18’ κάθετη πάσα του Κόλα στην πλάτη της άμυνας, ο Ζηνόβιος βρέθηκε μόνος με τον Φρινίδη και το πλασέ του αποσόβησε ενστικτωδώς ο γκολκίπερ της Καβάλας
38’ εκτέλεση φάουλ με πάσα, από τον Μπαμπάρη, ο Φρινίδης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα
53’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη από τα 40 μέτρα, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια
77’ ο Παππάς με εξαιρετική προσπάθεια ξεπέρασε δύο παίκτες από δεξιά, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κοντογουλίδη, όμως το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια
83’ επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Παππά, οι αμυντικοί της Θύελλας με προβολή έδιωξαν σε κόρνερ, με την μπάλα να περνά λίγα εκατοστά από το αριστερό δοκάρι του Φιλώτα
84’ ο Ζουνίνιο ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε ένα βιαστικό σουτ, το οποίο έφυγε άουτ
90’ εκτέλεση φάουλ του Βιτλή, η άμυνα της Θύελλας δεν κατάφερε να απομακρύνει, με τον Μπάτζιο να μένει μόνος στο β’ δοκάρι, όμως η κεφαλιά που δοκίμασε, κατέληξε στην αγκαλιά του Κοντογουλίδη

93’ κόρνερ του Θεοδουλίδη, η μπάλα κατέληξε στο β’ δοκάρι, όπου ο Κλάζογλου δοκίμασε ένα δυνατό παράλληλο σουτ, με την μπάλα να περνά μπροστά από την εστία του Φρινίδη και να καταλήγει πλάγιο άουτ
Ο διαιτητής Παλιούρας με τα λάθη του δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Κίτρινη για τον ΑΟΚ ο Γκαρακλίδης ενώ για τη Θύελλα ο Κόλλα και ο Χαϊτίδης.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης Αν., Σιμηχανίδης (51’ Μαρκόπουλος), Μπαμπάρης, Κιοσκερίδης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης, Πασχαλίδης (72’ Χ. Σιδηρόπουλος), Ζηνόβιος, Κόλα, Χαϊτίδης (67’ Δ. Κοντογουλίδης).
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Φιρινίδης, Κοσμίδης, Ιορδανίδης (26′ Μπαντάνης), Μπάτζιος, Γκαρακλίδης, Διαμαντίδης, Γαβριηλίδης, Ζουνίνιο (88’ Βιτλής), Μπρατσιάνη, Παππάς, Πόποβιτς (65’ Κανούλας).


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 2-0
 
Πήραν φόρα τα πιτσιρίκια

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών , νικώντας με 2-0 τον Εθνικό Αγιονερίου.
Η ομάδα των Γιαννιτσών στο καλύτερο εντός έδρας αγώνα της , κέρδισε με 2-0 αρκετά εύκολα τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου που προσπάθησε ανορθόδοξα και με γίομες να φτάσει στην νίκη ή έστω στο θετικό αποτέλεσμα.
Τα πιτσιρίκια των Γιαννιτσών όπως γράψαμε και σε παλιότερα ρεπορτάζ μας, θέλουν χρόνο για να δείξουν το ταλέντο τους και το σημερινό ματς ήταν ένα μικρό δείγμα από αυτό που μπορεί η ομάδα να πετύχει. Και με την δεδομένη μικρή ενίσχυση του Δεκεμβρίου η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της άνετης παραμονής, που είναι και το ζητούμενο για φέτος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, αυτό έλυσε τα πόδια των παικτών της ομάδος του Βασίλη Ασλανίδη που κράτησε την υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Αναγέννηση έδωσε χώρο και με αντεπιθέσεις κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να χάσεις σπουδαίες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-0 πίεσαν άλλα χωρίς αποτέλεσμα μια που ήταν χωρίς ουσία επιθετικά, βέβαια και η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν κάτι παραπάνω από καλή και όπου χρειάστηκε ήταν παρούσα.
Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Μπάρμπας, Μπαμπαλής, Καρακάσογλου και Ουζούνης, Σάρρος. Χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιποι.
Ενώ από το Αγιονέρι οι Αποστολάςς, Γκέληνος και Χατζηστεφάνου όσο έπαιξε.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 5’ ο Κιόρτσης γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0 για την Αναγέννηση μέσα έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 10’ πάσα του Καρακάσογλου στον Μωϋσιάδη απέκρουσαν σε κόρνερ οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.
Στο 12’ σουτ του Γκέληνου απέκρουσε ο Κατρατσέας σε κόρνερ.
Στο 17’ πάσα του Μπάρμπα στον Καρακάσογλου πανέμορφο σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Καλογεράκης.
Στο 47’ πάσα του Καρακάσογλου στον Μπάρμπα το σουτ του νεαρού μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 62’ πάσα του Μωϋσιάδη στον Μπάρμπα που με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
Στο 71’ πάσα του Χατζηστεφάνου στον Γκέληνο το σουτ του απόκρουσε σε κόρνερ ο Κατρατσέας.
73΄ Μεγάλη στιγμή για την Αναγέννηση για το 3-0 όταν σουτ του Καρακάσογλου απέκρουσε ο Καλογεράκης, νέο σουτ του Καρακάσογλου η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ν. Αγιονερίου και άουτ.
90+1’ Μήτσικας πλασάρει μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ.
90+2’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Καρακάσογλου που πήρε την μπάλα από τον Καπουσούζη το σουτ του Καρακάσογλου μέσα από την περιοχή έφυγε μόλις άουτ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Λυμπούδης, Λιάρης και Συμεωνίδης (Μακεδονίας)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπαμπαλής, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζόυνης, Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας, Μωϋσιάδης (77’ Καραδήμος), Μπάρμπας, Κιόρτσης (75’ Καπουσούζης).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ(Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Σάκκας, Ορφανός, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Μάτσικας, Γκέληνος, (75’ Αλμπάνης), Γκέρτζος, Πεχλιβάνης, Παπαδόπουλος (58’ Χατζηστεφάνου).
Γιώργος Χατζηχρήστος


ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: 1-1
 
Κράτησε έστω τον ένα πόντο

ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ:
Δεν έφτανε το ντεμπούτο του Άκη Βάβαλη στον πάγκο του Ακροποτάμου για να κρύψει τις αδυναμίες των «κιτρινόμαυρων», με συνέπεια ο Άρης να παραχωρήσει εντός έδρας ισοπαλία στον μαχητικότατο Ηρακλή Αμπελοκήπων με 1-1 για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής.
Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αδικείται από το τελικό σκορ, καθώς είχε σημαντικότατες ευκαιρίες για να ανατρέψει το παιχνίδι, αν και βρέθηκε να χάνει από το 31′ με 1-0 από το πρώτο φετινό γκολ του Γαβριήλ Αποστολίδη.
Ο Ακροπόταμος είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και κατάφερε αυτό που ζήτησε ο Σερραίος τεχνικός, δηλαδή να προηγηθεί στο σκορ, όμως έχασε τον Βασίλη Παπαδόπουλου με τραυματισμό και μαζί τις επιθετικές εμπνεύσεις του.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν βοήθειες από τις αλλαγές του Απόστολου Κομπόλια ήταν αυτοί που έψαξαν το γκολ στο β” μέρος και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα ή προσπάθεια, τότε σίγουρα θα έφευγαν με το «διπλό».
Μικρής έντασης επεισόδια στο τέλος, με παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και να αποσοβούν τα χειρότερα οι ψυχραιμότεροι (μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Άρη, Χρ. Παρασκευάς), αλλά και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13′ γρήγορο «1-2» Αποστολίδη-Παπαδόπουλου και πλασέ του δεύτερου, σώζει ο τερματοφύλακας Ζιάκας. Στο 14′ σέντρα Προβατίδη στο δεύτερο δοκάρι, δεν προλαβαίνει ο Τσέπα να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία. Στο 18′ από κόντρα στο σώμα του Καμπερίδη, ο Σαπιασβίλι σουτάρει από το ύψος του πέναλτι άουτ. Στο 22′ σουτ του Γιαξή, διώχνει εντυπωσιακά ο Κωνσταντάκος. Στο 31′ κεφαλιά-πάσα του Δούμπλατζη, ο Αποστολίδης περνά στο σπριντ τον Γιώγο και με πλασέ γράφει το 1-0. Στο 36′ απευθείας φάουλ του Κουρδάκη «τρυπά» το τείχος, όμως ο Κωνσταντάκος επεμβαίνει σωτήρια. Στο 37′ παραλίγο ισοφάριση για τον Ηρακλή, με τον Κωνσταντάκο να βάζει άσχημα το πόδι του σε γύρισμα του Τσέπα, αλλά να απομακρύνει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 63′ ολιγωρία στην άμυνα του Ακροποτάμου, ο Σαράφογλου με γυριστό στο «Γ» κάνει το 1-1. Στο 65′ αντεπίθεση «1 με 5» των Αμπελοκήπων, ο Μαυρίδης το πρώτο σουτ, αποκρούει ο Κωνσταντάκος και ο Σεφερίδης βάζει προβολή σχεδόν πάνω στη γραμμή, προλαβαίνοντας τον Γιαξή. Στο 67′ σουτ του Χιονίδη από επίκαιρη θέση πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75′ σέντρα του Γιώγου, κεφαλιά του Σαπιασβίλι, «έγλειψε» το αριστερό δοκάρι. Στο 80′ σέντρα του Παπαϊωάννου, σουτ στην κίνηση του Σαπιασβίλι, σύρριζα άουτ. Στο 88′ κάθετη πάσα του Γιώγου, ο Μετάι από τη μικρή περιοχή σουτάρει άουτ!
**Πολλά τα παράπονα και των δύο ομάδων από τη διαιτησία του Δραμινού Παρχαρίδη και των βοηθών του Ζήρδα από την ίδια Ένωση και Μαλανδρή από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης (66′ Σακκόπουλος – 77′ Σκονίδης), Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος (35′ λ.τρ. Σολακίδης), Αποστολίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Κοντέτσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης (46′ Μαυρίδης), Χιονίδης (83′ Μετάι), Χαψάς (57′ Παπαϊωάννου), Σαπιασβίλι, Σαράφογλου.


ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  0 – 1
 
Στην 3η θέση οι «ερυθρόλευκοι»

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής υπέστη χθες το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Υποδέχθηκε τον Καμπανιακό για την 5η αγωνιστική και παρά την καλή παρουσία, δέχθηκε γκολ λίγο πριν το τέλος και δεν κατάφερε να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα. Το Βυζάντιο έχει 8 βαθμούς στην προσπάθεια του και ο Καμπανιακός έφτασε στους 10β., στο -1 από την κορυφή.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 3ο λεπτό κόρνερ του Κουντουρά, σουτ του Δουρμούση άουτ. Στο 6’ μπαλιά του Τσίλογλου σουτ του Μουρατίδη δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 19’ σουτ του Μαρκόπουλου, λίγο πάνω από το γάμα της εστίας του έμπειρου τερματοφύλακα Φ. Κηπουρού. Στο 34’ ο Χρήστου βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Σουμουλίδη αλλά ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια. Στο 35’ σέντρα του Ταχματζίδη, κεφαλιά του Φωτόπουλου έπιασε ο Κηπουρός. Στο 45’ σουτ του Μαρκόπουλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κηπουρός.
Στο 48’ σουτ του Μουρατίδη στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 51’ φάση διαρκείας στα καρέ του Βυζαντίου, σουτ του Υψηλού άουτ. Στο 57’ ο Καμπανιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, με 2η κίτρινη κάρτα, του Πόπτση. Στο 62’ σέντρα του Κουμπρόγλου, τσίμπησε τη μπάλα ο Μουρατίδης  αλλά απέκρουσε ο Κηπουρός. Στο 71’ σουτ του Προβατίδη στο δοκάρι. Στο 80’ ωραίο γύρισμα στη περιοχή του Μαρκόπουλου και σουτ που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Κηπουρός. Στο 83’ μακρινό φάουλ του Κουντουρά, λάθος  εκτίμηση του Σουμουλίδη και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 0-1. Στο 90+4’ σουτ του Κουμπρόγλου έδιωξε ο Κηπουρός.
**Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Γκαϊτατζής (ΕΠΣ Σερρών)
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ν. Καραμπιμπέρης): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κουμπρόγλου, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Κεφαλάς, Μουρατίδης (84 Σαουλίδης), Σπυρίδης (64 Καρλόπουλος), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (72 Βλάχος), Ταχματζίδης.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός (74 Αποστολίδης), Ποπτσής, Χρήστου (90 Αλεξανδράκης), Κουντουράς, Προβατίδης (86 Γαβαλάς).


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0
 
Ντεμπούτο με νίκη ο Τζιφόπουλος

ΑΡΝΑΙΑ:
Εκ διαμέτρου αντίθετες τροχιές ακολουθούν το τελευταίο διάστημα Απόλλων Αρναίας και Καστοριά. Η ομάδα της Χαλκιδικής έδωσε συνέχεια στην ισοπαλία αυτοπεποίθησης στην Καβάλα, φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο με 2-0 κόντρα στους «γουναράδες», που πλέον είναι τελευταίοι, λυγίζοντας από τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα. Οι «οράνιε», στο ντεμπούτο στον πάγκο τους του Γιάννη Τζιφόπουλου, ήταν αρκετά ανώτεροι και αξιοποίησαν τον παράγοντα έδρα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, με τους Πιπινίκα, Δ. Μπουλγκουρίδη και Τσιντογιάννη. Στο δεύτερο «μισό», οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο ψύχραιμοι και αποτελεσματικοί, φτάνοντας στα δυο γκολ της νίκης. Στο 48΄ ο Νίκος Πιπινίκας με διαγώνιο σουτ σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική, για το 1-0 της Αρναίας, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 55΄ με σουτ ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης. Η ομάδα του Ηλία Βάλη έχασε ευκαιρίες με τους Καραθάνα (1΄) και Φράγκο (40΄), ενώ διατύπωσε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Κιλκισιώτη Υφαντίδη. Τραυματίες για τους φιλοξενούμενους αποχώρησαν οι Μηλιάτης (προσαγωγός) και Τσόπρας (θα κάνει ακτινογραφία στο χέρι).
Διαιτησία: Υφαντίδης (Κιλκίς), Κούλα, Καζατσκίδης (Μακεδονίας)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, ΜΑΥΡΙΔΟΓΛΟΥ, ΜΕΝΙΚΑΛΙ, Σαλέπης, ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗΣ, ΤΣΙΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, Δ. ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ (80΄ Γ. Μπουλγκουρίδης), Δημογκίκας (46΄ Ξαγοράρης), ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ, Γεωργίου (70΄ Ζαχαράκης).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλίας Βάλλης): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Καρανάσιος, Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Μηλιάτης, Ντάμζι, Καραθάνας, Σπανός (25΄ Τσόπρας, 80΄ λ.τ. Δημητριάδης), ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ, Γεωργιάδης (46΄ Τάσσιος).



Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Δόξα Δράμας            0-1
Άρης Ακροπόταμου -           Ηρακλής Αμπελοκήπων     1-1
Αναγέννηση Γιαν.     -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2-0
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Καμπανιακός            0-1
Απόλλων Αρναίας    -           Α.Γ.Σ. Καστοριά        2-0
Πανσερραϊκός           -           Ορφέας Ελευθερ.     1-1
Θύελλα Φιλώτα         -           Α.Ο. Καβάλα  0-0
Εθνικός Αλεξαν.       -           Έβρος Σουφλίου      0-2

Η Βαθμολογία

ΤΕΡΜ.       Β.
1. Πανσερραϊκός                           10-3    11
2. Έβρος Σουφλίου                        7-1      11
3. Καμπανιακός                             8-3      10
4. Α.Ο. Καβάλα                               6-1      9
5. Ορφέας Ελευθερ.                     6-4      8
6. Βυζάντιο Κοκκιν.                      5-3      8
7. Άρης Θεσσαλονίκης                   6-6      7
8. Εθνικός Αλεξαν.                         6-4      6
9. Δόξα Δράμας                              4-7      6
10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου            3-5      5
11. Θύελλα Φιλώτα                         3-5      5
12. Αναγέννηση Γιαν.                     3-7      5
13. Ηρακλής Αμπελοκήπων           2-3      4
14. Απόλλων Αρναίας                     4-7      4
15. Άρης Ακροπόταμου                  4-11    4
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά                        2-9      2

Η Επόμενη Αγωνιστική (09.11.14 – 3 μ.μ.)

Άρης Ακροπόταμου -           Άρης Θεσσαλονίκης
Δόξα Δράμας            -           Αναγέννηση Γιαν.
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Βυζάντιο Κοκκιν.
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Απόλλων Αρναίας
Καμπανιακός            -           Πανσερραϊκός
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Θύελλα Φιλώτα
Ορφέας Ελευθερ.     -           Έβρος Σουφλίου
Α.Ο. Καβάλα  -           Εθνικός Αλεξαν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top