ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΝΕΙ ΑΗΤΤΗΤΟ

11/03/2014 11:55:00 π.μ.




Στο «στείρο» 0-0 έμειναν Ηλιούπολη και Χαϊδάρι με τους φιλοξενούμενους να περνάνε αήττητοι από μία δύσκολη έδρα και να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Παρόλα αυτά αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Ηλιούπολη, αφού είχε τις περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες στον αγώνα. Αξίζει να σημειωθείς πως στο φινάλε και οι δύο ομάδες δημιούργησαν μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με τη νίκη. Οι μεν φιλοξενούμενοι στο 90'+1' παραλίγο να ανοίξουν το σκορ, όμως μετά την άστοχη έξοδο του Καταχανάκη και το πλασέ του Διαμάντη σε κενή εστία ο Χουχούλης έσωσε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 

Από την πλευρά των γηπεδούχων ήρθε η απάντηση στο 90'+3' με τον Γεμιστό να σουτάρει από θέση βολής, αλλά ενώ η μπάλα πέρασε τον Κορδά, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή. Πολύ καλή η διαιτησία του Γκάμαρη και των βοηθών του Τουμπακάρη και Γεωργακόπουλου.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Καταχανάκης, Χουχούλης, Σταματόπουλος (46' Θάνος – 77' Εστυλιανίδης), Ξένος, Αγοραστός, Κάππος, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Αναστασάκης, Δωματιώτης, Γεμιστός
ΧΑΪΔΑΡΙ: Κορδάς, Πολίτης, Νούλας, Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Μπατής, Ρούσα (85' Πανταζόπουλος), Χριστούλης (81 λ. τρ. Κακαράκης), Καρώνας, Κοτσολάκος (11' λ. τρ. Τουρκοχωρίτης), Διαμάντης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top