ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ -ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 0-1

11/09/2014 10:11:00 μ.μ.




Με κεφαλιά αριστούργημα του Θωμά Μακρή στο 85΄ ο Ίκαρος Καλλιθέας Νέου Φαλήρου απέδρασε από το Μοσχάτο, συνεχίζοντας έτσι την συγκατοίκηση του στην κορυφή με την Οδηγήτρια.
Το ματς πάντως στιγματίστηκε από το μπουκάλι που δέχθηκε ο επόπτης Πετρουμιάνος από οπαδούς του Μοσχάτου λίγο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων που είχε ως συνέπεια ο νεαρός επόπτης να πέσει στο έδαφος και οι «πράσινοι» να κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα.
Οι γηπεδούχοι, πάντως, φωνάζουν για την διαιτησία του Ιωαννίδη κυρίως για μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο που ζητούν πέναλτι. Ήρωας για την ομάδα του Βασίλη Σπάθα εκτός του Θωμά Μακρή ήταν και ο γκολκίπερ Αθανασόπουλος που κατέβασε ρολά απέναντι στην πρώην ομάδα του. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Μαχαίρας για χτύπημα σε αντίπαλο.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Μαχαίρας, Παπαφώτης, Μπαμπούνης, Ρωμανός, Αλτόγλου, Τσούκης, Γιαννακόπουλος, Καρδαράς (72’ Παπαευθυμίου), Νικολάου (67’ Καλογερογιάννης), Σπηλιωτάκης (55’ Τζαβέλλας), Ντόνε.
ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν., Κουντουράς, Φέκος, Γρηγοριάδης, Μακρής Ν., Γονατάς (75΄Μυλωνάς), Λάλα, Γεωργίου, Στούπης, Τρίμπος (65’ Αθανασόπουλος Κ.), Μακρής Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top