ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΙΕΑ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)

10/21/2014 10:29:00 π.μ.




Ο Τσικλητήρας συνέχισε το σερί των επιτυχιών του και στην κυριακάτικη σύγκρουση με τον ΑΟ Ασπρόχωμα στην Πύλο, καθάρισε με 3-1, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση της Α΄ Μεσσηνίας!
Όσον αφορά τους σκόρερ, στο 13ο λεπτό ο "δαιμόνιος" Κάνιστρας έκανε το 1-0, με την συμπλήρωση του α΄ημίωρου ο Εμμανουήλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 70ο λεπτό ο Μπουντάς που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 90+ η καλαματιανή ομάδα μείωσε όταν μετά από σουτ του Δημητρίου, η μπάλα κοντράρισε και στον συμπαίκτη του Φίλιο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ Μίτζηρα, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο άρχοντας του αγώνα Δημήτρης Γιαννόπουλος σφύριξε τη λήξη.
Διατησία: Δ. Γιαννόπουλος, Χ. Τσοπανάκης και Ε. Παναγιωτόπουλος
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑς ΠΥΛΟΥ: Μίτζηρας, Μαραβέλας, Κουτίβας Παπαγεωργίου (66΄Hissa), Μάρης, Ι. Εμμανουήλ (69΄Μπουντάς), Διακουμής, Σεφεράσι, ΙΙ. Εμμανουήλ και Κάνιστρας
ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Ζησιμάτος, Ι. Ηλιόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Πολίτης, Μουράτι (30ο λεπτό λ.τ ΙΙ.. Ηλιόπουλος), Παπαγεωργίου, Τσίρμπας, Πετσόπουλος (50΄Π. Ηλιόπουλος). Ξυδιάς, Δημητρίου και, Φίλιος

Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη στο πλαίσιο της Α΄Μεσσηνίας πέτυχε ο Δωριέας στην έδρα του με 3-2, με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά που προηγήθηκε στο σκορ.
Όσον αφορά τον χορό των τερμάτων, στο 18ο λεπτό ο Θανόπουλος έγραψε το 0-1, στο 40΄ο Γεωργόπουλος το 1-1, στο 45΄ ο ίδιος παίκτης το 2-1 για τους Δωριείς, στο 54΄και πάλι ο Θανόπουλος το 2-2 και στο 76ο λεπτό ο Γιαννόπουλος έγραψε το 3-2 χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη στους φίλους της ομάδας του, αλλά και στον πρόεδρό του και οικονομικό "αιμοδότη" του Δωριέα, Γιώργο Αλεξάκη!
Εύκολο έργο είχε ο διεθνής καλαματιανός ρέφερι Ηλίας Αλεξέας με τους βοηθού του Ν. Τσίρμπα και Χ. Γεωργαντά
ΔΩΡΙΕΑΣ: Παντελής, Κωτσάκης, Σίνος, Α. Γκότσης, Παπαγεωργίου, Νικητόπουλος, Γεωργόπουλος, Αντωνίου (85΄Γ. Γκότσης), Ψωρομύτης, Σωτηρόπουλος (90+ Γεωργιόπουλος) και Γιαννόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ): Αθανασόπουλος, Παυλάκος, Θανόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος, Ντούζια, Φωτιάδης, Δικαίος (68΄Παπαδόπουλος), Μουρούσιας, Μουστάκας και Λάγιος (64΄ Γεωργακόπουλος)

Το "5x3" πέτυχε ο Πάμισος το απόγευμα της Κυριακής 19/10 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Μεσσηνίας.

"Θύμα" του αυτή τη φορά ο ΑΣ Ανδρούσης, τον οποίο φιλοδώρησε με τρία τέρματα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους "νησιώτες" να καθαρίζουν σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγοιρτίας με το ευρύ σκορ 0-3!
Από κει και πέρα, η άμυνα των γηπεδούχων βρέθηκε σε κακή μέρα και ο Πάμισος μέσα σε 13 λεπτά πέτυχε και τα τρία τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 18ο λεπτό ο ομογενής Σεϊτάι με σουτ έγραψε το 0-1, στο 25ο λεπτό ο Τσιπλάκης με γυριστή κεφαλιά μέσα στην καρδιά της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων το 0-2 και ο χορός των τερμάτων έκλεισε στο 31ο λεπτό με γκολ του "Κόλκα" (ΦΩΤΟ). Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι στο 16ο λεπτό του α΄ημιχρόνου ο τερματοφύλακας του Παμίσου Πάρης Καλιντέρης κατέβασε τα ρολλά σε προσπάθεια του Εμμανουήλ και κράτησε το μηδέν.
Διαιτησία: Εύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο Παναγιώτης Σερεμέτης, Ηλίας Τσουλάκος και Τάνια Τσαούση. Πριν τη σέντρα του αγώνα υπήρξε μια μικρή ένταση μπροστά από τα αποδυτήρια, όταν ο "άρχοντας" του αγώνα ζήτησε να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια του Παμίσου ο έφορος της νησιώτικης ομάδας Ηλίας Αποστολόπουλος, αλλά τέλος καλό όλα καλά.
ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ): Λίβας, Δέδες, Φαράντος, Γκούνης, Ζάκκας (70Χόνδρος), Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ ((60΄ Κάλας), Μαραγκούλιας, Βοσνάκης, Θεοδοσόπουλος και Καρλάφτης.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (ΤΣΙΚΙΝΗΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΛΗΣ): Καλιντέρης, Αργυρόπουλος, Τσιπλάκης, Ι. Τρίψας, Μναιάτης, Μωράκης (46΄ ΙΙ. Καλογερόπουλος), Σειτάι, ΙΙ. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Ι. Κλαογερόπουλος (80΄ Δρακόπουλος) και Βλαχόπουλος (62΄Σταματόπουλος)


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 1-2
Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 0-3
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-1 
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-2
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. 0-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-1  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 1-1
>>Για να δείτε τη βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.    ΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ"    Σάββατο    25/10/14    15:30       
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - Α.Σ. ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ     ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ    Σάββατο    25/10/14    15:30       
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ    ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ    Σάββατο    25/10/14    15:30       
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ     ΜΕΛΙΓΑΛΑ    Σάββατο    25/10/14    15:30       
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ     ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ    Κυριακή    26/10/14    15:30       
ΠΑΜΙΣΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ     ΜΕΣΣΗΝΗΣ    Κυριακή    26/10/14    15:30       
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ     ΑΡΦΑΡΩΝ    Κυριακή    26/10/14    15:30       
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ     ΠΥΛΟΥ    Κυριακή    26/10/14    15:30   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top