ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ

10/12/2014 08:48:00 μ.μ.



Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πήρε ο Παύλος Μελάς, ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο των Συκεών, κερδίζοντας με 0-3 την Ένωση Συκεών.
Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, οι Σταυρουπολίτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καζάνα στο 37΄ ενώ ο Σοφοκλής Τσουκαλίδης και ο Πλίκας στο 2ο μέρος, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.
Για την Ένωση Συκεών πάντως ο Μουρατίδης στο 11ο λεπτό με σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ για τον Παύλο Μελά, κλασσική ευκαιρία έχασε ο Σοφοκλής Τσουκαλίδης στο 40ο λεπτό.
Πλέον, την επόμενη αγωνιστική, η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο για την Ένωση μιας και αντιμετωπίζει τον πάντα υπολογίσιμο Κεραυνό Αγγελοχωρίου, σε ένα ματς που αποτελεί «τελικός». Στον αντίποδα, ο «Sir» Κώστας Μπίκας είδε την ομάδα του να μαζεύει 12 βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ενώ έρχεται και το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Πολυδενδρίου, σε ένα ματς όπου θεωρείται το δυνατό «φαβορί».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ- ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 0-3
Διαιτησία: Χανίδης (Αϊναλής- Πατσιάς)
Σκόρερ: Καζάνας 37΄, Τσουκαλίδης Σ. 59΄, Πλίκας 62΄
Στο 11΄ δοκάρι είχε ο Μουρατίδης της Ένωσης

ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ: Βαξεβάνης, Χαλαζιάς, Κουτσόπουλος, Πάσχος, Μουρόπουλος, Μουρατίδης (69΄Τασούλας), Μαρμαράς, Αναστασιάδης (62΄Χατζησεβαστός), Καραμούτσο, Παππάς, Κατεμίδης (73΄Δαμασκινός)
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ: Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Παπαδόπουλος Θ, Νικολαϊδης, Πλίκας, Λυκίδης, Γεροντίδης (69΄ Αμοιρίδης), Τσουκαλίδης Σ., Καζάνας, Χατζηχαριστός (65΄Τριανταφυλλίδης), Λιοτατής (63΄Σκόρδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top