ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ :ΆΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ- ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ 1-1

10/12/2014 08:51:00 μ.μ.




Στο 1-1 έμειναν Άρης Καβαλαρίου και Δόξα Περιβολακίου σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Καβαλαρίου, όπου βρέθηκαν περίπου 80 φίλοι των δύο ομάδων.
Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα του Γιώργου Μήτσα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού παρόλα αυτά λίγο η ατυχία, λίγο η καλή μέρα του τερματοφύλακα Σεβαστίδη λίγο και το πρόβλημα στον τελείωμα των φάσεων, δεν έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους.
Με το… καλημέρα του παιχνιδιού, ο διαιτητής Κωσταντινίδης υπέδειξε την άσπρη βούλα για το Περιβολάκι, με τον Γιουβάνακη να το εκτελεί και με δεύτερη προσπάθεια, μετά από απόκρουση του Σεβαστίδη, να ανοίγει το σκορ σε 0-1 μόλις στο 2ο λεπτό.
Η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» ήταν άμεση. Στο 11ο λεπτό ο Κύρτσος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Άρη Καβαλαρίου, ο οποίος όμως στη συνέχεια έριξε… ταχύτητα και αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα.
Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες μιας και ο Άρης Καβαλαρίου αγωνιζόταν χωρίς τον αρχηγό του Νίκο Στόικο, όπως και το Περιβολάκι χωρίς τους Νέκο, Αϊναλή και Μπόσιαν.
ΆΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ- ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ 1-1 
Σκόρερ: Κύρτσος 11΄/Γιοβανάκης 2΄
Απέκρουσε πέναλτι του Γιουβανάκη στο 2΄,ο Σεβαστίδης του Καβαλαρίου αλλά στην επαναφορά έγινε το 0-1.Διαιτησία: Κωσταντινίδης Γ. (Ασλάνης- Αποστόλου)

ΚΑΒΑΛΑΡΙ: Σεβαστίδης, Μακρής, Κερμενιώτης, Παρταλιός, Μπαρούτας Ν., Σταμπουλής, Κατσαούνης, Στρατόπολος, Κύρτσος, Γιώρης, Μπαρούτας Δ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ισαμπουλάς και Τζιάκας

ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ: Λεπίδης, Κεκτσίδης, Αρνίδης, Ανεστάκης Γκελεφέσης, Ζουμπούλης, Φιλιππίδης, Τσιαμπέρας, Μουσασβίλι, Γιοβανάκης, Σταυρίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γιαλαμάς, Χασίδης και Γεωργουγκέλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top