ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΓΥΝΩΝ

10/12/2014 08:46:00 μ.μ.




Σε… ανώμαλη προσγείωση ανάγκασε την Θύελλα Περιστερώνα το συγκρότημα του Φώτη Γουνιώτη, το οποίο πέρασε «αέρας» από την Περιστερώνα, κερδίζοντας με 4-7!
Mε την έναρξη λοιπόν του αγώνα και μέχρι το πρώτο ημίωρο, ο Εθνικός Λαγυνών μπήκε φουριόζος στο χορτάρι και με τέσσερα γρήγορα γκολ «καθάρισε» την νίκη στο πρώτο μισάωρο του αγώνα (0-4), εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του.
Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο με τις ομάδες να βγαίνουν συνέχεια στην επίθεση, οι οποίες βέβαια δέχθηκαν αμφότερες και από μία αποβολή ποδοσφαιριστή. Μία αποβολή ήταν του τερματοφύλακα της Περιστερώνας Σεμερτζίδη και μία του Ζελελίδη των Λαγυνών στο 77΄.
Το τελικό 4-7 έδωσε το δικαίωμα στους ανθρώπους των Λαγυνών να πανηγυρίσουν με την «ψυχή» τους και μετά το παιχνίδι, την διοίκηση να παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές του Φώτη Γουνιώτη, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής με εννιά βαθμούς και «3» στα «3».
Οι σκόρερ των Λαγυνών: Μπουλαλάς 17΄, 25΄, Μποβάκης 12 (πεν.), Λουλολάρι 5΄, Μόσχος 85΄, Αναστασιάδης 65΄, Μαρίνης 55΄
ΛΑΓΥΝΑ: Πεχλιβανίδης, Γεκενίδης, Χατζηλασκαράκης, Τσιτσιπλάμης, Ασημακιδης, Παπαχριστοδούλου (75΄Μπακρατσάς), Μπουλαλάς, Αναστασιάδης, Λουλολάρι (55΄ Μόσχος), Μαρίνης, Μποβάκης (60΄Ζελελίδης)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σεμερτζής, Γκουβεντάρης(Τζιμόπουλος), Ψιλάκης(Σαββίδης), Παυλίδης, Καρύπογλου, Δέλκος(Σαραπατσάνος), Γκάτζο, Καλτσός, Νίτσης, Πεχλιβανίδης, Παντελίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top