ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΑΥΓΗΣ 2-4 ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

10/12/2014 08:41:00 μ.μ.





Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ και είχε 39΄ λεπτά για να γυρίσει το ματς (2-0). Τελικά όχι μόνο ανέτρεψε το σκορ, όχι μόνο πήρε τη νίκη αλλά αυτή μάλιστα κέρδισε και με 2-4!
Πρόκειται για τον Ιάσονα Αυγής, ο οποίος απέδρασε… ατσαλάκωτος από την έδρα του Οδυσσέα Κορδελιού, κάνοντας το 2 στα 2, τις τελευταίες αγωνιστικές! Όλα τα λεφτά βέβαια αποτέλεσαν τα γκολ του Παϊραζίδη και του Γκριλά, οι οποίοι λίγο πιο μπροστά από την μεσαία γραμμή, σκόραραν και βοήθησαν τα μέγιστα για το εντυπωσιακό 2-4.
Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν και τα συγχαρητήρια που δέχθηκε ο προπονητής της Αυγής, Γιώργος Ταληχμανίδης από τον Μπαλάσκα του Οδυσσέα Κορδελιού, μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι επίσης, ήταν γενικά ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και παρά το 2-0 που έγινε στο 51΄από τον Γιαννιώτη, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή!
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΙΑΣΩΝ ΑΥΓΗΣ 2-4
Σκόρερ: Μακρής Γ. 39΄, Γιαννιώτης 51΄/ Παϊραζίδης 54΄, Μέμας 73΄, Μαυραγγελίδης 75΄ (πεν.), Γκρίλας 93΄
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Νατσιόπουλος- Ασλάνης)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Γλαβίνας, Ελευθερίου, Σεμιρτζίδης, Καρράς, Παπαδόπουλος Χ., Μακρής Κ., Μακρής Γ., Βιλανάκης, Κόλκος, Γιαννιώτης
ΑΥΓΗ: Μιχαηλίδης, Κυριακόπουλος, Κριτόπουλος, Μαρίκος Μπ., Παϊραζίδης, Μαρίκος Σ., Αϊβάζογλου, Μαυραγγελίδης, Κατσαρός, Γκρίλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top