ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΠΑΤΗΣΕ ΚΟΡΥΦΗ

10/20/2014 01:49:00 μ.μ.




Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πήρε η ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε «αέρας» από την Τριανδρίας, νικώντας με 3-1 τον Αχιλλέα Τριανδρίας.
Με Τσερκέζη, Πέτκαρη, Βεϊδαμενίδη και τα άλλα… παιδιά, οι Λαγκαδινοί ήταν άκρως ουσιαστικοί ακόμα μια φορά, δείχνοντας ότι φέτος είναι η χρονιά τους. Ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές και με έναν Βεϊδαμενίδη να σκοράρει για τέταρτο σερί παιχνίδι, η ομάδα του Θούλη Γιαμουρίδη φιγουράρει στην κορυφή με τον Θερμαϊκό Θέρμης, με τον Παύλο Μελά όμως να παραμονεύει στον «πόντο» και με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ του Τσερκέζη στο πρώτο μέρος και άλλα δύο του Καρασταύρου και του Βεϊδαμενίδη, «καθάρισαν» την υπόθεση νίκης, με τους γηπεδούχους να μειώνουν μονάχα σε 3-1 με τον Τσίγγο.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ο τεχνικός της ΑΠΕΛ, Θούλης Γιαμουρίδης, δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας συγγενικό του πρόσωπο και δεν ήρθε στο γήπεδο.
Τέλος, όλα τα βλέμματα την ερχόμενη Τετάρτη πέφτουν στην «τιτανομαχία» που διεξάγεται στον Λαγκαδά, εκεί όπου ΑΠΕΛ και Θερμαϊκός θα κοντραριστούν για μια θέση στην… κορυφή.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-3
Σκόρερ: Τσερκέζης 16’, Καρασταύρου 56’, Βειδαμενίδης 68’, Τσίγγος 90’
Διαιτησία: Λιαχούδης(Παπαδόπουλος Ηλ.-Πατσιάς)
ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ(Παγώνης): Μπογδάνος, Τσίγγος, Λιάρος, Κεστελίδης, Ντινιώτης, Νικολόπουλος, Χαλιμπάκης, Μπετσάκος, (72’ Κουνουπάκης), Κωνσταντινίδης(28 λ.τρ. Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Τσαχαλίδης(61’ Τσιάμης)
ΑΠΕΛ: Πέτκαρης, Καρατζιάς, Καρασταύρου, Αθανασίου, Σακαλής, Παπαναστασίου(70’ Καρανδρέας), Καπετανόπουλος, Τσερκέζης, (78’ Κατσαμάγκας), Παραλίκης, Αθανασιάδης, Βειδαμενίδης(73’ Πασχαλίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top