ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

10/20/2014 01:46:00 μ.μ.



Ακόμα μια χρονιά με «όπλο» την άμυνα και εκμεταλλευόμενος την εμπειρία των ποδοσφαιριστών του, ο Θερμαϊκός Θέρμης δε το κουνάει… ρούπι από την κορυφή.
Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Μονόλοφο, η ομάδα του Κώστα Γιότκου πήρε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Διγενή Μονολόφου με 4-1. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Φάκας, Παπαδόπουλος, Φαρμάκης και Μεγαλοοικονόμου ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 80ο λεπτό ο Καρασαββίδης. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο μιας και ο Φαρμάκης είχε και χαμένο πέναλτι στα τέλη του πρώτου μέρους, το οποίο έβγαλε ο γκολκίπερ του Διγενή Στρατηγούσης.
Πλέον, την επόμενη αγωνιστική, οι πράσινοι δίνουν ένα σημαντικό ντέρμπι, καθώς αντιμετωπίζουν στον Λαγκαδά την «συγκάτοικο» στην κορυφή, ΑΠΕΛ, η οποία φέτος «τρομάζει» κόσμο. Από την άλλη, οι Μονολοφιώτες έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι ότι μακριά από το γήπεδο τους χάνουν σημαντικό μέρος της δύναμης τους και ότι φέτος θα στηριχθούν στην έδρα τους. Επόμενο παιχνίδι, στο Αγγελοχώρι με τον τοπικό Κεραυνό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top