ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΦΙΛΥΡΟΥ

10/20/2014 01:52:00 μ.μ.



Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Αθλητική Ένωση Φιλύρου, η οποία αν και μέχρι χθες παρέμενε χωρίς νίκη, κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΠΑΟΔ!
Η ομάδα του Νίκου Καρκαλέτση κέρδισε με 0-2 τους «πράσινους» και πήρε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς, το οποίο πέρα από τους τρεις βαθμούς, έδωσε πλέον και άλλη ψυχολογία στο Φίλυρο ενόψει του… τοπικού ντέρμπι με την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.
Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Σταυρακίδης και Κουκούτσης στο 30΄και 84΄ αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά, ο Ανδρέας Καρανάσιος προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία στην ομάδα, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την την 6η αγωνιστική που ο ΠΑΟΔ υποδέχεται την φορμαρισμένη Νεάπολη. Εκεί και αν χρειάζεται προσοχή για τον ΠΑΟΔ, μιας και ο ΑΣ Νεάπολης διαθέτει μέχρι στιγμής την παραγωγικότερη επίθεση του ομίλου με 14 γκολ.
ΠΑΟΔ- ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ 0-2
Σκόρερ: Σταυρακίδης 30΄, Κουκούτσης 84΄
Διαιτησία: Πετρίδης (Ντόκας- Μυλωνάκη)
ΠΑΟΔ (Καρανάσιος): Χατζόπουλος, Μουτζής (65΄Ψωμάς), Μιχαηλίδης, Αλεξίου (46΄Ψωμιάδης), Ανταβαλής, Γερομανώλης, Κόντος, Πέρρος, Κούτουλας, Ζαχαράκης, Γεωργιάδης
ΑΕ Φιλύρου (Καρκαλέτσης): Αμαλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Πανούσης (78΄ Γούσιος), Βέργος, Τσιλιγκαρίδης, Κοσμόγλου, Σταυρακίδης, Γουσίδης, Τρικαλιώτης (88΄Σκουλούδης), Κουκούτσης, Πατσεάδης (81΄Σαρογλάκης)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top