ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΑΠΟΚ Βελούχι-Κρέντη 5-0

10/12/2014 10:45:00 μ.μ.



ΑΠΟΚ Βελούχι-Κρέντη 5-0













«Μεταμορφώθηκε» προς το καλύτερο στην επανάληψη το Βελούχι, ξεκινώντας με ευρεία νίκη της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Συνέτριψε με 5-0 την Κρέντη.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 16:00. Διεξήχθη με ηλιόλουστο καιρό και παρουσία αρκετών φιλάθλων.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου άλλαξε την αγωνιστική του εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο, φτάνοντας τελικά εύκολα στο πρώτο «τρίποντο» της σαιζόν. Στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά κακός, δημιουργώντας ελάχιστες ευκαιρίες. Οι αλλαγές στην επανάληψη βελτίωσαν τους «κυανόλευκους», που έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το διάστημα. Χατ-τρικ σημείωσε ο Μπάμπης Καρβέλης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην ανάπαυλα, ενώ τα υπόλοιπα δυο γκολ σημειώθηκαν με αυτογκόλ του Προκόπη Γκούρλια και με τον Άλεξ Μπακαλίδη, ο οποίος είχε και δυο δοκάρια.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα έδωσε το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, καθώς στο κύπελλο έχει προκριθεί χωρίς αγώνα στους «4». Ήταν αρκετά ανταγωνιστική στο πρώτο μέρος, όπου κρατούσε με ευκολία το μηδέν και δημιούργησε την καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού. Στην επανάληψη έπεσε κατακόρυφα εξ αιτίας της έλλειψης προπονήσεων και οδηγήθηκε στην ήττα με 5αρα. Ανασταλτικός παράγοντας στην φετινή προσπάθεια της ομάδας είναι η μη αδειοδότηση του γηπέδου Κερασοχωρίου, που αποτελεί την έδρα της.Απουσίαζαν οι:Λάμπρος Γούλας, Σπύρος Μπύρος και Κώστας Μάκκας.
Για την 2η αγωνιστική οι νικητές θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους, ενώ οι Κρεντιώτες θα αγωνιστούν την Κυριακή 19-10 ως γηπεδούχοι με την Μυρίκη.

Οι καλύτερες φάσεις
7΄: Εκτέλεση φάουλ του Βούρτσα Γ. από δεξιά, γυριστό σουτ του Ντάλλα Αθ. μπλόκαρε εύκολα ο Αχμέτης.
9΄: Σέντρα του Κουτσουπιά από δεξιά, κεφαλιά του Τσιλίκα κατέληξε έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντάλλα.
18΄: Ο Μπακαλίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τσιλίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από την εστία της Κρέντης.
19΄: Πολύ μακρινό σουτ του Σερπάνου έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αχμέτη.
24΄: Ο Σαΐτης με μπαλιά τροφοδότησε τον Μπακαλίδη, ο οποίος έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά και σούταρε παράλληλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ντάλλας.
34΄: Ο Μπύρος με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Βούρτσα Γ., ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε χαμηλά και ο Αχμέτης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία.

Β΄ Μέρος

Άλλος ΑΠΟΚ
Με το «καλημέρα» της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, κυριάρχησαν και με τις αλλαγές, που έγιναν βελτιώθηκαν κατακόρυφα. Με 5 γκολ και δυο δοκάρια έφτασαν στην τελική επικράτηση σε ρυθμούς ρελαντί. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού 5-0 ήταν ο Μπάμπης Καρβέλης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.


Η «χρυσή» αλλαγή των γηπεδούχων Μπάμπης Καρβέλης χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας το 1-0 με πλασέ στο 50΄ μετά από τον συνδυασμό των Τάκη Σαΐτη-Κώστα Κρίντα και την σέντρα του τελευταίου. 4 λεπτά αργότερα ο Άλεξ Μπακαλίδης σέντραρε και ο Μπάμπης Καρβέλης με νέο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, βάζοντας τέλος στα «όνειρα» των φιλοξενούμενων. Και τα δυο πρώτα τέρματα των γηπεδούχων προήλθαν από την αριστερή πλευρά.
Ο ΑΠΟΚ έκανε 3 τα τέρματα του με την συμπλήρωση 73 λεπτών. Ο Σπύρος Ξαγάρας σέντραρε από δεξιά και ο στόπερ της Κρέντης Προκόπης Γκούρλιας με προβολή προς τα πίσω πέτυχε άθελα του αυτογκόλ για το 3-0.
Ο Μπάμπης Καρβέλης πέτυχε ένα ακόμη τέρμα στο 81΄. Ο Άλεξ Μπακαλίδης σέντραρε και ο 27χρονος επιθετικός ευστόχησε, κάνοντας χατ-τρικ και το 4-0 για τον ΑΠΟΚ. Είναι μετά την πρώτη αγωνιστική αυτός που ηγείται τον πίνακα του σκοραρίσματος της Α΄ Κατηγορίας.
Έπεσε φυσιολογικά
Η Κρέντη όπως ήταν αναμενόμενο δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επανάληψη στον ίδιο ρυθμό και η φανερής κόπωση των παιχτών της οδήγησε στην ήττα. Δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία στο β΄ μέρος.

Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Σαΐτης άλλαξε όμορφα με τον Κρίντα, ο τελευταίος σέντραρε από δεξιά και ο Καρβέλης πλάσαρε από κοντά στην δεξιά γωνία του Ντάλλα και έκανε το 1-0.
54΄: Ο Μπακαλίδης έκανε γύρισμα από δεξιά και ο Καρβέλης με απευθείας πλασέ μέσα από την περιοχή σημάδεψε την δεξιά γωνία της Κρέντης, «γράφοντας» το 2-0.
62΄: Σέντρα του Γενιτσαρόπουλο από τα δεξιά, ο Μπακαλίδης σούταρε απευθείας άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
63΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έβγαλε την σέντρα και η κεφαλιά του Μπακαλίδη έφυγε πάνω από την εστία της Κρέντης.
64΄: Ο Λιάγκας δοκίμασε χαμηλό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο απέκρουσε πέφτοντας ο πορτιέρο της Κρέντης.
69΄: Ο Μπακαλίδης πάσαρε στον Σαΐτη, ο οποίος σούταρε χαμηλά μέσα από την περιοχή έξω από το δεξί δοκάρι του Ντάλλα.
72΄: Σουτ του Μπακαλίδη εκτός περιοχής κόντραρε στα σώματα και ο Ξαγάρας που επωφελήθηκε σούταρε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
73΄: Ο Ξαγάρας έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Γκούρλιας από κοντά με προβολή σημάδεψε την αριστερή γωνία της ομάδας του, πετυχαίνοντας αυτογκόλ (3-0).
77΄: Ο Γενιτσαρόπουλος έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μπακαλίδης σούταρε δυνατά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάλλα και έφυγε άουτ.
79΄: Ο Χρυσαφόπουλος με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Καρβέλη, ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι των «μπλε».
81΄: Ο Σαΐτης έβγαλε την μπαλιά στον Μπακαλίδη, ο οποίος σέντραρε στον Καρβέλη, ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στην εστία του Ντάλλα, πραγματοποιώντας το 4-0.
83΄: Σέντρα-σουτ του Μπακαλίδη από δεξιά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάλλα και έφυγε άουτ.
84΄: Ο Σαΐτης έκανε την μπαλιά στον Μπακαλίδη, ο οποίος με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια απόφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε στην δεξιά γωνία της Κρέντης (5-0).

Κίτρινες Κάρτες
Τσιλιμέκης, Γιαννόπουλος, Μάκκας, Βούρτσας Ν., Σερπάνος

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ: Καρβέλης, Σαΐτης, Κρίντας, Χρυσαφόπουλος
Κρέντη: Ντάλλας Αθ., Βούρτσας Γ.


Πηγή : EvrytaniaSport: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top