ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : Κρέντη-Μυρίκη 3-4

10/19/2014 10:17:00 μ.μ.




Κρέντη-Μυρίκη 3-4

Συναρπαστική εξέλιξη, ένταση, διακυμάνσεις και αρκετά διαιτητικά παράπονα είχε ο αγώνας ανάμεσα σε Κρέντη και Μυρίκη. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με το «αγγλικό» σκορ 3-4, παίρνοντας το πρώτο τους «3ποντο» στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Στην κερκίδα ελάχιστοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν εξ αιτίας και των καιρικών συνθηκών.
Η Κρέντη κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια, παίζοντας μακριά από το γήπεδο της. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-1 και έβαλε δύσκολα στους «κόκκινους». Στο β΄ μέρος επήλθε η κόπωση και σε αυτό το ματς με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει και να δεχτεί 3 τέρματα. Παρόλα αυτά πάλεψε μέχρι την λήξη, μειώνοντας εκ νέου. Δυο γκολ σημείωσε ο κορυφαίος των γηπεδούχων Γιώργος Βούρτσας. Το συγκρότημα του Νίκου Βούρτσα παραμένει χωρίς βαθμό.
Η Μυρίκη εμφανώς πιο προπονημένη από τον αντίπαλο κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και να πάρει τους πρώτους τρεις πολύτιμους πόντους της. Έκανε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη φάνηκε η διαφορά φυσικής κατάστασης και η κλάση ορισμένων ποδοσφαιριστών της, καταφέρνοντας να γυρίσει το παιχνίδι. Πολύ καλή εμφάνιση για τους «κόκκινους» έκαναν οι: Κώστας Σταμούλης(2 τέρματα, 1 ασίστ) και Χρήστος Λέρης(1 γκολ, 2 ασίστ). Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα βρίσκεται στην 2η θέση με 3 βαθμούς, όσους έχουν και ο ΑΠΟΚ με τα Άγραφα.
Οι Κρεντιώτες θα αντιμετωπίσουν για την 3η αγωνιστική ξανά στο προπονητικό κέντρο ως γηπεδούχοι τον Αίολο. Οι νικητές θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε με ιδιαίτερα παράπονα για το διαιτητικό τρίο από τις δυο ομάδες και ιδιαιτέρως από την πλευρά της Μυρίκης. Υπήρξαν αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις, που καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μακριά από το γήπεδο της
Η Κρέντη αγωνίστηκε στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ως γηπεδούχος, καθώς η έδρας της που είναι το Κερασοχώρι δεν έχει άδεια καταλληλότητας διεξαγωγής αγώνων.

Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Σέντρα του Ζαχαράκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Κοτρώνη κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι της Κρέντης.
13΄: Ο Γούλας έβγαλε μπαλιά στον Βούρτσα Γ., ο οποίος δοκίμασε ωραίο σουτ εκτός περιοχής και αριστερά, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Φακίτσα.
17΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζαλοκώστα από θέση αριστερά απέκρουσε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας της Κρέντης.
21΄: Ο Γούλας τροφοδότησε με μπαλιά τον Βούρτσα Γ., που με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής και αριστερά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της Μυρίκης και στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
35΄: Ο Γενιτσαρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ζαλοκώστας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό χαμηλό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή σημάδεψε την δεξιά γωνία της Κρέντης(1-1).
40΄: Ο Βούρτσας Γ. μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε από τον Γενιτσαρόπουλο. Ο Σερπάνος έστειλε την μπάλα ψηλά στο κέντρο του αντίπαλο τέρματος, πραγματοποιώντας το 2-1.

53΄: Μπαλιά του Γενιτσαρόπουλου στον Σταμούλη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο Ντάλλας μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
55΄: Ο Παχής έδωσε στον Γενιτσαρόπουλο, το φαλτσαριστό σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής πέρασε έξω από το δεξί «Γ» του Ντάλλα.
56΄: Ο Κοτρώνης σέντραρε από αριστερά, ο Λέρης σούταρε πάνω στην κίνηση από κοντά μόλις πάνω από την εστία της Κρέντης.
59΄: Ο Σταμούλης με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Λέρη, που μέσα από την περιοχή ξεμαρκαρίστηκε και με χαμηλό σουτ στην αριστερή κλειστή γωνία του Ντάλλα ισοφάρισε σε 2-2.
61΄: Πάσα του Καλύβα στον Σταμούλη, ο παίχτης της Μυρίκης σούταρε εκτός περιοχής μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της Κρέντης.
63΄: Ο Τσάκνης σέντραρε από αριστερά, ο Ντάλλας Α. σούταρε μέσα από την περιοχή αρκετά έξω από τα δοκάρια του Φακίτσα.
64΄: Ο Λέρης πάσαρε στον Σταμούλη, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε την αριστερή γωνία της Κρέντης και έκανε το 2-3.
68΄: Ο Μπουμπουρής Γ.(Χ) σούταρε από δεξιά μετά από λάθος του Ντάλλα Κ. και ο πορτιέρο της Κρέντης απέκρουσε σε κόρνερ.
69΄: Ωραίο σουτ του Σταμούλη εκτός περιοχής έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ντάλλα.
72΄: Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε αράουτ από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φακίτσα και έφυγε άουτ.
81΄: Ο Λέρης έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Σταμούλης  απόφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με σουτ σε κενή εστία έκανε το 2-4.
85΄: Πάσα του Καλύβα στον Σταμούλη, που σούταρε και ο Ντάλλας απέκρουσε σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία.
88΄: Ο Γκούρλιας έκανε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Βούρτσας Γ. έφυγε μόνος απέναντι στον Φακίτσα, τον απόφυγε και σε κενή εστία πλάσαρε, «γράφοντας» το 3-4.

Κίτρινες Κάρτες
Τσάκνης, Σερπάνος, Γενιτσαρόπουλος

Διακριθέντες
Κρέντη: Βούρτσας Γ., Ντάλλας Κ., Ντάλλας Α.
Μυρίκη: Σταμούλης, Λέρης, Μπουμπουρής Γ.(Χ)

Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Ντάλλας Σ., Τσάκνης, Ιωάννου(56΄ λ.τρ Γεωργάτος), Γκούρλιας, Ντάλλας Κ., Μπισμπίκης, Γούλας, Βούρτσας Ν., Σερπάνος, Βούρτσας Γ., Ντάλλας Αθ.(Ν)π (86΄ Φεγγούλης)

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Φακίτσας, Ζαχαράκης, Παχής, Γενιτσαρόπουλος Κ., Κρασιάς, Καλύβας, Σταμούλης, Κοτρώνης, Μπουμπουρής Γ.(Χ) (84΄ Μπουμπουρής Γ.(Α)), Ζαλοκώστας(70΄ Μαντέκας), Τσίπρας(46΄ Λέρης)

Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Ηλίας Λιασκώνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)


Τα Αποτέλεσματα της 2ης Αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας(Τελικά)
Κρέντη-Μυρίκη 3-4(Βούρτσας Γ.(2), Σερπάνος(πεν.)-Ζαλοκώστας, Λέρης, Σταμούλης(2))
Δοκάρι για την Κρέντη είχε ο Βούρτσας Γ.
Αίολος-Άγραφα 3-1(Ηλιάδης(2), Κουρλός-Καλύβας Κ.)
Αποβλήθηκε ο Κοράκης για τα Άγραφα.
Αποβλήθηκε ο Γουλέτας για τον Αίολο.


Πηγή : EvrytaniaSport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top