ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΧΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

10/19/2014 10:21:00 μ.μ.




Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Φοίνικας Πολίχνης επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Αγίου Παύλου και συνεχίζει να «κάθεται» στην κορυφή, παραμένοντας για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα.
Το θετικό για τους Πολιχνιώτες δεν είναι μόνο ότι βρίσκονται στην κορυφή με Νεοχωρούδα και Κεραυνό Ωραιοκάστρου αλλά και το γεγονός ότι εδώ και τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, δεν έχουν δεχθεί γκολ!
Η ομάδα του Διονύση Χασιώτη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Βαλκάνη στο 31ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 με τον Καλέση, ο οποίος σκόραρε μετά από προσωπική ενέργεια και πάσα του Καμενίδη.
Πλέον, ο Φοίνικας καλείται τις επόμενες δύο αγωνιστικές να δώσει δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Μελιτέα, σε δύο παιχνίδια όπου μοναδικός στόχος αποτελεί η νίκη. Τέλος, από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγίου Παύλου που κατέβηκε χωρίς τους Καραναστάση και Κόντο στην Πολίχνη, περιμένει την επόμενη αγωνιστική την Ομόνοια Σταυρούπολης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2-0
Διαιτησία: Κωσταντινίδης Κ. (Τοροσιάδης Ν. – Νικολαίδης Κ.)
Σκόρερ: Βαλκάνης 31΄ (πεν.), Καλέσης 88΄
Φοίνικας: Παρασκεύοπουλος, Δαμιανίδης, Ατματζίδης, Ανστασιάδης, Βαλκάνης, Σαρηγιαννίδης, Χατζησάββας (46΄ Πότσι), Αβραμίδης (75΄ Δεδούσης), Τσιόκας, Καμενίδης, Φαρμάκης (84΄ Καλέσης)
Κεραυνός: Κορομηλάς, Παπάζογλου (46΄ Ζαφείρογλου), Κομπαλία, Μεταξάς, Παυλίδης, Ζαφείρογλου, Κουμπρόγλου (46΄ Μποτίνας), Κοτρώτσος, Καμπεράϊ, Τσίτσελος, Μπουρογιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top