ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ- ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 4-0 , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΑ

10/19/2014 10:01:00 μ.μ.



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Καζάνα που σημείωσε τέσσερα γκολ, ο Παύλος Μελάς επιβλήθηκε με 4-0 της ΑΕ Πολυδενδρίου, παίρνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. 
Από την άλλη, η Αθλητική Ένωση Πολυδενδρίου, η οποία ήταν ξεκάθαρα το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, παρέμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον τα πράγματα σχετικά με την παραμονή, δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Κάζα» με τέσσερα προσωπικά τέρματα, ήταν ο  mvp του αγώνα ενώ το τρίτο γκολ που σημειώθηκε στο 21ο λεπτό, επιτεύχθηκε με ένα πανέμορφο «ψαλίδι» το οποίο παίρνει υποψηφιότητα για γκολ της… χρονιάς!
Πάντως το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο μιας και οι δύο ομάδες έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους Σταυρουπολίτες όμως να παίρνουν τελικά δίκαια τη νίκη.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ- ΑΕ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 4-0 
Σκόρερ: Καζάνας 12΄, 18΄, 21΄, 61΄
Διαιτησία: Μπάτζιος
Π. Μέλας( Μπήκας): Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Πλίκας (35΄ Λιοτατής),  Λυκίδης (65΄ Αμοιρίδης), Γεροντίδης (Σαραφίδης 80΄), Τσουκαλίδης Σ., Χατζηχαριστός, Σκόρδας, Καζάνας
ΑΕΠ (Νικολαϊδης): Ματάρας, Μαυροβουνιώτης, Καλπάκης, Κουτσικοβαγγέλης, Ανδρέακος, Καλώτας, Χαιρόπουλος, Σαλακίδης, Καραταζάογλου, Σοϊλεμεζίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσομπανίδης και Ατματζίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top