ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ 1-3

10/12/2014 11:22:00 π.μ.




Τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασε η “ΣΑΝΤΑ” που πέρασε από το γήπεδο του Ταύρου νικώντας τον γηπεδούχο Κολωνό με 1-3.


Με τον Τσοχαντάρη να κάνει την αρχή… η ομάδα του Τάσου Δημητρίου άνοιξε το σκορ στο 15΄ μέχρι το 44΄ ο Πασάς να διπλασιάσει με πέναλτι που κέρδισε ο Τζίτζης στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια γα την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος μπήκαν δυνατά ψάχνοντας δρόμο προς τα δίχτυα του Δράμπαλη και η αποβολή του Μουλάκη στο 54΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα μπορούσε να σταθεί καλός οιωνός για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Όμως η ομάδα της Αγίας Παρασκευής δεν “χαμπάριασε” και στο 75΄ με τον Τσοχαντάρη άνοιξε την ψαλίδα του σκορ σε 0-3 χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς που για ακόμη μια αγωνιστική κάνει την ΣΑΝΤΑ να πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο της Α΄ΕΠΣΑ.
Οι γηπεδούχοι στο 80΄με τον Μαντούκα μείωσαν σε 1-3.

Από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής ξεχώρισαν Τσοχαντάρης και Πασάς
ενώ από τους γηπεδούχους, Ζέρβας και Μαντούκας.

ΚΟΛΩΝΟΣ Ροκάνας, Ράσα, Βογιατζής, Μηλιώνης, Μπιρμπίλης (65' Ντάσης), Παυλίδης (46'Μίτρο), Ζέρβας, Καγκάβης, Καλίλας (46' Μαντούκας), Σκοσολέτης, Χατζής

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δράμπαλης, Τζίτζης, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσόνης, Σιούτας (55' Καρβούνης), Χατζηπαναγιώτου (82' Κακλαμάνος), Τσοχαντάρης (77'Παπάζογλου), Πασάς, Μουλάκης.
Iωάννα Carbonero

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top