ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ 1-1

10/12/2014 10:52:00 π.μ.




Δεν τα κατάφεραν στο Παραλίμνιο, στο ντέρμπι κορυφής, οι παίκτες του γηπεδούχου Απόλλωνα να κάνουν το 4Χ4, αφού οι παίκτες του Διαγόρα Δασοχωρίου, φώναξαν ΣΤΟΠ, έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και έδωσαν από πολύ νωρίς μια «άγρια» ομορφιά στο πρωτάθλημα της νεοσύστατης Επίλεκτης Κατηγορίας, που εξελίσσεται με πολύ συναρπαστικό τρόπο.
Οι καιρικές και γηπεδικές συνθήκες ιδανικές, με πολύ κόσμο στις κερκίδες που διψούσε για πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.
Οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν αμέσως πήραν τα ηνία του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δυο φορές τα δοκάρια και τις υπόλοιπες οι αμυντικοί και ο πολύ καλός τερματοφύλακας(Φότεφ) δεν επέτρεψαν το σκορ να ξεφύγει από ρευστό 1-0.
ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η 1η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 11΄με τον Λάππα να κερδίζει έξυπνα την μπάλα ανάμεσα από δυο αντιπάλους να βγάζει σέντρα ακριβείας στον Πεχλιβανίδη, που με εξουδετερωμένο τον Φότεφ προ κενής εστίας, έστειλε την μπάλα στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού.
Στο 16΄ τεχνικό σουτ του ρούμπου από το ύψος της περιοχής κα αριστερά η μπάλα στην στο οριζόντιο δοκάρι(κοντά στη συμβολή) και άουτ.
Το Δασοχώρι συνεχίζει να αμύνεται ενώ ο Καστανιώτης παραμένει θεατής στο παιχνίδι.
Στο 28΄ φάουλ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής κα αριστερά, την εκτέλεση αναλμβάνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος η μπάλα πολύ άουτ.
Στο 29΄ οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ λίγα μέτρα πάνω από το κέντρο, γεμίζει μέσα στην περιοχή ο Ηλίας Γκάλιος, σε ένα όμιλο παικτών οι φιλοξενούμενοι μετά από σουτ να ζητούν πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται και να έχει δίκιο. 
35΄, ΓΚΟΛ!!!, 1-0!!!. Ο Πεχλιβανίδης ελίσσεται ωραία έξω από το ημικύκλιο της περιοχής και κάνει ένα ωραίο τεχνικό σουτ που στέλνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Φότεφ, κάνει το 1-0 και παράλληλα ανοίγει λογαριασμό με τον Απόλλωνα για φέτος, ενώ εξιλεώνεται για την ευκαιρία του 11ου λεπτού.
Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Νίκου Γάδου που βγήκαν μπροστά για πρώτη φορά στο παιχνίδι και είχαν ένα πολύ καλό πεντάλεπτο διάστημα κατά το οποίο δημιούργησαν 2 καλές ευκαιρίες. 
Στο 37΄ο Γεράκης με κοντινή προβολή μετά από παράλληλη σέντρα δεν καταφέρνει να νικήσει και τον Χατζάκο που αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 38΄ μετά από φάση διαρκείας ο Βαλάντης Παπ μέσα από την περιοχή και αριστερά πιάνει ψηλοκρεμαστό που με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Καστανιώτης.
Η απάντηση του Απόλλωνα ήταν άμεση και το τελευταίο πεντάλεπτο ανήκει στους παίκτες του Μπάμπη Χρυσοστομίδη που κάνουν 3 καλές ευκαιρίες.
Στο 41΄σέντρα από αριστερά του Λάππα, καρφωτή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Πεχλιβανίδη λίγο άουτ
Στο 42΄ δυνατό σουτ του Φίλωνος μέσα από την περιοχή και δεξιά, ψηλά άουτ.
Στο 44΄ωραία ενέργεια του Γιώργου Παπ που από αριστερά χορεύει την αντίπαλη άμυνα και από το ύψος της περιοχής πιάνει δυνατό σουτ λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Το Β΄ ημίχρονο ξεκινάει όπως κα το πρώτο με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι την κατοχή της μπάλας, να ασκούν ασφυκτική πίεση και να χάνουν καλές ευκαιρίες, αλλά να μην τα καταφέρνουν και σε μια αντεπίθεση να δέχονται το σοκ.
Στο 47΄ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά Πεχλιβανίδη, αποκρούει εντυπωσιακά ο Φότεφ. 
Στο 54΄ ωραία ενέργεια του Γιώργου Παπ από αριστερά περνάει 3 παίχτες δεν βγάζει την παράλληλη σέντρα και το σουτ στην κλειστή γωνία, αποκρούει ο Φότεφ.
Στο 56΄ νέα επίθεση η μπάλα στον αφύλακτο από δεξιά Σιδηρόπουλο, του που εξαπολύει μέσα από την περιοχή σουτ, που αποκρούει εντυπωσιακά ο Φότεφ.
59΄, ΓΚΟΛ!!!, 1-1!!! Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων αδράνεια της άμυνας και ο Τσελεμπής βρίσκει την ευκαιρία από το ύψος της περιοχής με τεχνικό σουτ να νικήσει τον Καστανιώτη και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αγγελακάς, ο Φότεφ όμως αποκρούει και πάλι εντυπωσιακά.
Μοναδική ευκαιρία στο 69’ για τους γηπεδούχους που έχουν βγει όλοι μπροστά, προκειμένου να πετύχουν το γκολ της νίκης, όμως το πλασέ μέσα από την περιοχή και δεξιά, που επιχειρεί ο Τσουλχάς περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά πίεσαν με κάθε τρόπο να πετύχουν το γκολ, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό, τίποτα όμως δεν είχε αίσο τέλος κα το 1-1 δεν άλλαξε.
Στο 87΄είχαμε τη φάση του τραυματισμού του Γιώργου Παπ που περιγράφουμε σε εκτενές ρεπορτάζ σε άλλο σημείο της ιστοσελίδας μας.
Πολύ καλός ο διαιτητής Δαουλτζής που είχε για βοηθούς τους Γκαϊντατζή, Μενέξη.
Κίτρινες κάρτες: Ρούμπος, Χατζάκος, Καστανιώτης - Γκάλιος Ηλ., Τσαλπάζης, Καζακίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Μπ. Χρυσοστομίδης): Καστανιώτης, Λάππας, Φιλιππίδης(71’Σιδηρόπουλος), Πρόβατος, Χατζάκος, Ρούμπος(82’Παπαδόπουλος Στ.), Πεχλιβανίδης, Μερτίκας(62’Τσουλχάς), Αγγελακάς, Παπαδόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ(Ν. Γάδος):Φότεφ, Τσαλπάζης, Γκάλιος Ηλ., Νάσκος, Μίτσεβ, Τρένκοφ, Λουίζος(46’Τσελεμπής-90’Μουρατίδης), Παπαδόπουλος Βαλ.(62’Γκάλιος Ν.), Καζακίδης, Παπαδόπουλος Στ., Γεράκης
*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη μνήμη του αδικοχάμενου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top