ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ . ΑΤΤΙΚΗΣ : ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΦΙΔΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10/12/2014 11:29:00 π.μ.




ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–0


Ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός εμφανίσθηκε στο γήπεδο πιο αποφασιστικός και παίζοντας δυνατά, διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο α’ ημίχρονο. Ευτύχησε μάλιστα να σημειώσει και ωραίο γκολ στο 16’ σε προσπάθεια του σκόρερ Καμηλάκη (1-0).
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε δυνατά κι από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ στο 47’ (ανατροπή του Γάγγα από τον τερματοφύλακα Πετράκη).
Σταδιακά ο Διόνυσος βελτίωσε την απόδοσή του και στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Παρ’ ότι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τάτση στο 84’, ο Αφιδναϊκός δεν πτοήθηκε και πήρε την σημαντική νίκη.
Διαιτητές: Απ. Παπαδὀπουλος – Ρούντος, Σπυρόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Ζαχαρόπουλος, Καραμήτρος (46’ Κασφίκης), Π. Νικολάου, Κλισί, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Τάτσης, Καμηλάκης (90' Βελτανιώτης), Ι. Νικολάου, Κόστα.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος (46’ Κωνσταντόπουλος), Μαρώλιας, Σπανουδάκης, Καρατσίκος, Αλεξανδρόπουλος (56' Ζερμπίνης), Δρόσος, Σιδηρόπουλος (46’ Παξιμάδης

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0

Τα Καλύβια πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Αγίας Άννας και δυσκόλεψαν πολύ τον γηπεδούχο Νικολακάκη, που κατάφερε στο 68’ με καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Γιάννη Καβάση, να επικρατήσει 1-0 και να παραμείνει χωρίς απώλειες βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.
Λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος, οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να «χάσουν» με αποβολή (2 κίτρινες κάρτες) τον Μητσέα, οπότε χρειάσθηκε περισσή προσπάθεια για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 
Από την άλλη, τα Καλύβια δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Χρ. Παπαδόπουλου. Στο 89’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν κι αυτοί με 10 πάικτες, λόγω αποβολής του Λ. Καραγιάννη, επίσης με 2η κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μπερέτας, Πανούτσος.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (65’ Κούλε), Νίκας, Μητσέας, Δημάκης, Τέρζιεφ (46' Βλαντόιου), Καλλέρης, Ν. Παπαδόπουλος, Καβάσης (89' Τσαπανίδης), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Μιλούκα, Λ. Καραγιάννης, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Δέδες, Θεοφ. Τσομπανάκης, Μάτι, Γκίνης, Σερμπενιά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top