ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΓΗΕΔΟΥΧΟΙ

9/15/2014 02:26:00 μ.μ.



Αίτημα στην ΕΠΟ (όπου εξετάζεται) έχει καταθέσει ο Καμπανιακός προκειμένου το προσεχές ματς με τον Άρη να γίνει σε ένα απ’τα δύο γήπεδα κι όχι στην Χαλάστρα, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Καμπανιακού Δημήτρη Τζιούτζια στο «AllAboutaris ON Air»:
«Εμείς έχουμε κάνει αίτημα στην ΕΠΟ να διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Άρη είτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είτε στο Καυτανζόγλειο. Για το πρώτο ενδεχόμενο γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα. Για το δεύτερο όμως έχουμε πάρει την έγκριση από τους υπευθύνους του γηπέδου και περιμένουμε να εγκριθεί και από την ΕΠΟ».

Για τους λόγους της κίνησης αυτής είπε: «Ο λόγος έχει να κάνει με την καλύτερη φιλοξενία όλων όσων θέλουν να έρθουν στο παιχνίδι. Για τον Καμπανιακό είναι ένα παιχνίδι γιορτής. Θέλουμε να εξυπηρετηθούν και οι φίλοι του ΑΡΗ και του Καμπανιακού. Το δικό μας γήπεδο με το ζόρι μπορεί να φιλοξενήσει 5.000 κόσμο. Αν γίνει αλλού το ματς σίγουρα ο κόσμος θα είναι περισσότερος».

Για τις τιμές των εισιτηρίων επισήμανε: «Είτε γίνει το ματς στη Χαλάστρα είτε στο Καυτανζόγλειο θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ»

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα γενικότερα είπε: «Οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Η Δόξα Δράμας δεν είχε μέχρι προχθές προπονητή και παίκτες. Το άγχος της πρεμιέρας μας έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα. Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας για την εντός έδρας ήττα. Θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα αν και δεν είναι επαγγελματικό. Δουλεύουν οι ομάδες σχεδόν σε επαγγελματικά πρότυπα. Το σίγουρο είναι πως παραμένουν 10 ομάδες σε κάθε όμιλο. Δεν ξέρουμε πόσες θα πέσουν. Όσον αφορά την άνοδο ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα βγει πρώτος και με διαφορά. Μόνο ο Πανσερραϊκός μπορεί να είναι σχετικά κοντά του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top