ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ

9/15/2014 04:22:00 μ.μ.
Ι

στορικές ήταν οι στιγμές που πέρασαν οι άνθρωποι του Ευόσμου χθες στο πλαστικό γήπεδο της περιοχής εκεί όπου σε μια μέρα παίχτηκαν 240 λεπτά ποδόσφαιρο, σημειώθηκαν 15 γκολ, εκτελέστηκαν δέκα πέναλτι και δύο παίκτες έκαναν χατ-τρικ.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, το πρωί της Κυριακής, η ΑΕ Ευόσμου υποδεχόταν την Ομόνοια Σταυρούπολης για την 1η φάση του κυπέλλου, σε ένα ματς όπου η ομάδα του Ηλία Ζωμένου επικράτησε με 7-4 στην παράταση! Πρόσωπα του αγώνα ήταν φυσικά ο Νίκος Ορφανίδης της Ομόνοιας όσο και ο Κώστας Ιωάννου της ΑΕ Ευόσμου που σημείωσαν χατ-τρικ!
Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στις ομάδες τους και από ότι φαίνεται κερδίζουν σιγά-σιγά την εμπιστοσύνη των προπονητών τους.
Ο κόσμος των δυτικών συνοικιών βέβαια είχε την ευκαιρία το απόγευμα, να απολαύσει ακόμα ένα όμορφο παιχνίδι, αυτό του Αίαντα Ευόσμου με την ΑΕ Αμπελοκήπων, στο οποίο οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-2 στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια αγώνα και την παράταση να τελειώνει 2-2.
Αίας Ευόσμου- ΑΕ ΑμπελοκήπωνΣτην συγκεκριμένη αναμέτρηση, πέρα από την «γκολάρα» του Παπατζίκου από εκτέλεση φάουλ, είχαμε χαμένο πέναλτι του Αίαντα με τον Μανώλη Λαφτσίδη, τραυματισμό του Σέρα και σκίσιμο στο φρύδι, «το… ντώσει το ένα, το πενάλτι το ΑΕΑ, που πήρε πίσω το ντιαιτητή, πως γένεν αυτό» στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας αλλά και επιπλέον οκτώ πέναλτι μετά την παράταση. Δηλαδή παιχνίδι με τα όλα του.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι πριν αστοχήσει και στείλει την μπάλα άουτ ο Λαφτσίδης, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο τερματοφύλακας της ΑΕΑ Παρασκευαϊδης «στην πρώτη εκτέλεση» όπου δόθηκε επανάληψη, πετάχτηκε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα στην εκτέλεση του Παπατζίκου.
Τέλος, πέρα λοιπόν από τις δύο προκρίσεις για τις ομάδες του Ευόσμου στην 2η φάση, αυτοί που πήγαν σπίτι τρισευτυχισμένοι είναι οι άνθρωποι του κυλικείου που σίγουρα έκαναν «χρυσές» δουλειές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top