ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 0-0

9/15/2014 01:09:00 μ.μ.
Ο Ατρόμητος Πειραιά παρότι είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο γήπεδο Ζωγράφου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και παρότι είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες έμεινε στην "λευκή" ισοπαλία.

Οι αιτίες που δεν νίκησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν τρεις. Αρχικά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Σηφάκης ο οποίος αν και τραυματίας και με "μισό" πόδι από το 50' πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις και αναδείχθηκε σε ήρωα του αγώνα. Έπειτα τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές την προσπάθεια των Πειραιωτών για γκολ. Η τρίτη αιτία ήταν η φλυαρία των επιθετικών των φιλοξενούμενων οι οποίοι ναι μεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όμως δεν αξιοποίησαν καμία.

Οι φιλοξενούμενοι με τον αρχηγό τους Στρατή να δεσπόζει στον χώρο του κέντρου αφού πήρε όλες τις πρώτες μπαλιές και παράλληλα οργάνωνε το παιχνίδι της ομάδας τους είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ενώ άσκησαν έντονη πίεση στα αντίπαλα καρέ από το 50' και μετά.
Ο Ηλυσιακός που είχε για κορυφαίο τον Κοβάτση ο οποίος έκανε όλες τις δουλειές σε άμυνα-επίθεση και κέντρο φάνηκε από το 29' μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Άρχισε να έχει πρόβλημα στην άμυνα όταν αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Παραράς ο οποίος μέχρι το 24' ήταν κυρίαρχος στο χώρο αυτό.

Τα δύο δοκάρια ήταν οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του Ατρόμητου Πειραιά. Στο 79' ο προωθημένος Τερζής με κεφαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Αργυρίου ο οποίος από μισό μέτρο με ισχυρό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Στο 91' ο Μυλωνάς ο οποίος βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Ηλυσιακού έπιασε νέο ισχυρό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκών και απομακρύνθηκε.

Ο Σηφάκης στο 12' πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε εξ' επαφής σουτ του Σουλελέ, στο 50' ο Σηφάκης με την βοήθεια του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή στο δύσκολο σουτ του Σουλελέ. στο 66' πάλι ο Σηφάκης με βουτιά αυτοθυσίας πρόλαβε τον Σουλελέ ενώ ο επιθετικός του Ατρόμητου ήταν έτοιμος να σκοράρει ενώ πάλι ο Σηφάκης στο 85' "απογειώθηκε¨και πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ σε κοντινό φάουλ του Γεωργιάδη. Στο 19' ο γκολκίπερ του Ατρόμητου Παπαδόπουλος ο οποίος έδειξε όποτε χρειάστηκε την κλάση του αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο γκολκίπερ των τερματοφυλάκων της ομάδας Παναγιώτης Αθανασόπουλος απομάκρυνε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος στο σουτ του Κοβάτση.

Στο 27' ο Μυλωνάς μετά από σέντρα του Ράπτη και στο 40' ο δραστήριος Θαναηλάκης μετά από σέντρα του Τζώρτζη δεν πρόλαβαν από κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56' ο Παναγιωτόπουλος που έμπαινε μόνος του έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ στο 74' ο Τζώρτζης που δέχθηκε ιδανική ασίστ από τον μαχητικό Φλέγκα σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Καλός ο διαιτητής Λάμπρου όπως και ο πρώτος βοηθός Παντελάκης άριστος ο δεύτερος βοηθός Πριόνας και οι τρεις από την Εύβοια.
Το παιχνίδι είχε αρκετό πάθος και χαρακτηριστικό του στοιχείου αυτού ήταν ότι στο 32' οι Θαναηλάκης και Ματζώρος βρέθηκαν έπαιζαν με ματωμένες φανέλες. Κάτι το οποίο αντιλήφθηκε ο διαιτητής Λάμπρου που ζήτησε να αλλάξουν φανέλες.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ:(Γ. Χερίδης):Σηφάκης, Μητσόπουλος, Χατζηγιαννάκος, Παραράς(24' λ.τ. Βασιλείου),  Φλέγκας, Παπαδόπουλος, Φούντας(55' Παπασωτηρίου), Κοβάτσης, Θαναηλάκης(69' Γκούτσιος), Τζώρτζης, Κατσιγιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γιαννουλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Στρατής, Σουλελές(80΄Γεωργιάδης), Καψαλοπόδας, Ράπτης(68' Γεωργακόπουλος), Παναγιωτόπουλος(58' Αργυρίου), Μυλωνάς.
 ΠΗΓΗ : topiko24.gr/Φώτης Κατσούφης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top