ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Α' ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ 0-2 ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΜΙΝΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

9/21/2014 03:15:00 μ.μ.




ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ  - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ  0-2

Με το «αριστερό» ξεκίνησε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, ο οποίος γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0 από τον Μακεδονικό Γέφυρας.
Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο μεσοεπιθετικός του Μακεδονικού Δελλής που πέτυχε τα δύο τέρματα της αναμέτρησης και έδωσε στον Μακεδονικό τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο πρώτο μέρος ο Μακεδονικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον «δικέφαλο» από την άλλη να βρίσκεται σε «μέτρια» κατάσταση, αγωνιζόμενος βέβαια χωρίς τα δύο βασικά του στελέχη Τόπη και Δημητριάδη. Βέβαια, η ομάδα του Κώστα Μίκρα είχε την ευκαιρία να ανοίξει πρώτη το σκορ, καθώς ύστερα από μια βαθιά μπαλιά, ο Ευθυμιάδης αιφνιδιάζοντας την άμυνα των γηπεδούχων έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-1.
Στην επανάληψη και μέχρι την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Δελλή στο 60ο λεπτό, ο Μακεδονικός πάλι είχε την ελαφρά υπεροχή, με τον ΠΑΟΚ να φορτσάρει στη συνέχεια για την ισοφάριση. Κόντρα στη ροή του αγώνα μετά το γκολ του Δελλή, οι γηπεδούχοι έκοψαν τα «φτερά» του ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με τον Δελλή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top